sen araştırmacı soruşturmacı bir fitne fesatsın herkes bilirBanane ben niye araştırıyorum ya
Dur tahmin edeyim @12.Adam ‘ı etiketsiz yazdığın için o görmedi ve mesajlar yazdı. Sonra editleyip etiket ekledin ama unuttuğun bir şey var. Editlenerek eklenen etiket bildirimi gitmez
12.adam her mesajı görüp kendi konusunda mesajlara bakmaması onun hatası
Cevap versek oy istediği diye ban atar bakmayız hatamız olur, hasbinallahOy verdiğime piṣman etti beni
Alakaya maydonoz. Adama beğeni bile atmamışsın @Yakamoz-AsiCevap versek oy istediği diye ban atar bakmayız hatamız olur, hasbinallah
Cevap versek oy istediği diye ban atar bakmayız hatamız olur, hasbinallah
Teşekkür ederim.Sen de bir yönden haklısın
Daha şimdi gördüm bismillah bir dur gı.Alakaya maydonoz. Adama beğeni bile atmamışsın @Yakamoz-Asi
Nasıl şimdi gördün? Güldürü attığın mesajımın hem içeriği hemde alıntısı sana oy veren mesaj içeriyorTeşekkür ederim.
Daha şimdi gördüm bismillah bir dur gı.
Nasıl şimdi gördün? Güldürü attığın mesajımın hem içeriği hemde alıntısı sana oy veren mesaj içeriyor
İnanma buna @Yakamoz-Asi
Olacakları ön görüp sizin yerinize hamlemi yaptımDakikalar geçtikçe oyumu sorgular oldum. @12.Adam
Nasıl şimdi gördün? Güldürü attığın mesajımın hem içeriği hemde alıntısı sana oy veren mesaj içeriyor
İnanma buna @Yakamoz-Asi
Dakikalar geçtikçe oyumu sorgular oldum. @12.Adam
Vallahi biraz evvel gördüm sabah 12 1 arası mesaj atmışsın. Reaksiyonumda birkaç saat sonra. 😡Olacakları ön görüp sizin yerinize hamlemi yaptım
@Yakamoz-Asi attığım oydan bahsettim hamle olarak
Dizi izlemeyi acilen azaltınṢimdi jeton düṣtü
Dizi izlemeyi acilen azaltın
Faraşlı mı ? Süperge de var mı?Maraṣlı izliyorum bu aralar
Çoğu zaman güldürü atıp geçiyorum. Boşa yoruluyoruzBeynim @Dosi
Basın açıklaması:Survivor da Barış’a Faraş dediğim için dizinin adına da uydu.Beynim @Dosi
Deme öyle denmez. Beni üzüm üzüm üzüyorsun.Çoğu zaman güldürü atıp geçiyorum. Boşa yoruluyoruz