2024 Çeyrek Final | En Favori Üye 2024 | bazinga Vs 12.Adam

Hangi Üye Yarı Finale Yükselsin?

• bazinga

• 12.Adam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
şimdi serhattaki şirretlikle 12.melun bir mi bak @MasacRE bile serhata oy vermedi diye korkup kaçtı forumdan kaç saattir :F 12. melun şansa ya da sevildiği için oy alıyordur , rakibi öyle değildi :A:A

kimler gitti görmek istiyorsan üye listesine bak 12. melun :X ayrıca bana oynayarak yanlış yapıyorsun, sana bu nasihatı bırakıp cild cards izlemeye gidiyorum ben gut nayt :A:A

Yatta zıbar la. Gut naş sana da. :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Anlıyorum seni ama büyütmeye gerek yok. Hepimiz sevdiğimiz kişiler tarafından o tarz hayal kırıklığı yaşıyoruz. Eski zamanlarda @Bully (şimdi diyecek ben ne alaka ) bana böyle ilk hayal kırıklığını yaşatmıştı :A
Geçen senede var öyle bir kaç kişi ama ne yapalım. Herkesin belirli bir kriteri var kafasında.
Angelica ablamda bana hançer vurdu. Hiç beklemiyordum açıkçası. 😞😒🙂

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Angelica ablamda bana hançer vurdu. Hiç beklemiyordum açıkçası. 😞😒🙂
Erinç en iyi anlaştığı isim. Karşısında kim olursa olsun seçimi ondan yana olur. Sen daha “yenisin” galiba :A
Yani herkesin en iyi anlaştığı kişi/kişiler var. Bu normal bir durum.

• Güldürdün
Reactions: Hobbit
Erinç en iyi anlaştığı isim. Karşısında kim olursa olsun seçimi ondan yana olur. Sen daha “yenisin” galiba :A
Yani herkesin en iyi anlaştığı kişi/kişiler var. Bu normal bir durum.
Sırası geldiğinde belki bende onu hatırlatıp hancerlerim. Ama yapmaya bilirim de. :)

• Güldürdün
Nasıl 3 gündür forumda yokmuşum anlamadım :D
Yani geçen sene neler yaşandığını bilmiyorsun gelip burda yeni olmuş gibi çemkirdin onu diyorum :A
Yarış ortasında niye kural değiştirdin yahu
------

12.Adamın lafı nasıl bana değil koyu kavruk demiş işte :A
Aaa yoksa onu oylamadın mı? Ben henüz oy kullanmadım o yüzden bilmiyorum kim kime oy vermiş.
Oy vermediysen o zaman evet lafı sana :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Yani geçen sene neler yaşandığını bilmiyorsun gelip burda yeni olmuş gibi çemkirdin onu diyorum :A

Aaa yoksa onu oylamadın mı? Ben henüz oy kullanmadım o yüzden bilmiyorum kim kime oy vermiş.
Oy vermediysen o zaman evet lafı sana :A
Yoo ona vermiştim bu turda niye öyle demiş anlamadım :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
neyse bana malzeme çıktı zaten gerisi ile çok ilgilenmiyorum :X @serhatt ı eleyip @12.Adam a elenirse @bazinga bol bol dalga geçerim denizi geçip derede boğulmuş olacak admin :A:A
İşine bak işineeeeee. :A
------

Anlıyorum seni ama büyütmeye gerek yok. Hepimiz sevdiğimiz kişiler tarafından o tarz hayal kırıklığı yaşıyoruz. Eski zamanlarda @Bully (şimdi diyecek ben ne alaka ) bana böyle ilk hayal kırıklığını yaşatmıştı :A
Geçen senede var öyle bir kaç kişi ama ne yapalım. Herkesin belirli bir kriteri var kafasında.
Yoo büyütmüyorum ayol ben bu forumdan kazık yemeye alışalı çok oldu emeklerime üzülüyorum sadece.

• Güldürdün
  • Okudum
Reactions: xemrexxx and Dosi
Ben her ankete oy kullanıyorum ama kime verdiğimi yazmıyorum :A
Yazma zaten la
Kolay gelsin şimdiden :A

Yo hepsini oylamamışsın :A 12 Adam’ın lafı sana değil orda
Ayrıca artık açık oylama bunlar :A

Anketler açık mı bu sefer yakalandık :A

Edit ettim ama kaçırdın detay geri bak

Evet. Öyle icap etti :A
Hahshsgshd
Yarış ortasında niye kural değiştirdin yahu
------

12.Adamın lafı nasıl bana değil koyu kavruk demiş işte :A
Aferin sana ama hala o sözünü unutmadım sebebini öğrenmeden bırakmam. :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Oyumu kırmızı admine verdim. Çeyrekten öte başarı olacak mı bakalım @bazinga

Yorumlarda az çok tablo belli gibiydi, öyleymiş.

Başarılar

• Harika
Reactions: bazinga