Verdiğin oy'a tekrar bakarsan anlarsın.
Gözün Gökberkden başka birşey görmüyor ki Berk deyip Ozana oy vermişin 🤣🤣
Abim gereken cevabı vermiş kafa gitti benim ya
------
Abla abla abla 😂😂😂
Yaşlılık işte
Verdiğin oy'a tekrar bakarsan anlarsın.
Gözün Gökberkden başka birşey görmüyor ki Berk deyip Ozana oy vermişin 🤣🤣
Abla abla abla 😂😂😂
- Kullanılan oy değiştirilemez veya silinemez, bunun bilincinde olup hatasız ve eksiksiz oyunuzu kullanın.
Çok kibarsın teşekkür ederim.
Sen oy vermediğin insanlara nankörlük mü yapmış oluyorsun?Çok kibarsın teşekkür ederim.Ben de forumun nankörlüğüne inanamıyorum. 😱
Oho ho hohoho çok kritik.Sen oy vermediğin insanlara nankörlük mü yapmış oluyorsun?bi de buradan düşün.
Ben örnek veriyorum sadece, masacre bazinga oylamasında masacreye verirdim. Onun da bu eşleşmede benim gibi düşüneceğini sanıyordum onun hayal kırıklığı oldu.Sen oy vermediğin insanlara nankörlük mü yapmış oluyorsun?bi de buradan düşün.
Anlıyorum seni ama büyütmeye gerek yok. Hepimiz sevdiğimiz kişiler tarafından o tarz hayal kırıklığı yaşıyoruz. Eski zamanlarda @Bully (şimdi diyecek ben ne alaka ) bana böyle ilk hayal kırıklığını yaşatmıştıBen örnek veriyorum sadece, masacre bazinga oylamasında masacreye verirdim. Onun da bu eşleşmede benim gibi düşüneceğini sanıyordum onun hayal kırıklığı oldu.
Benim bile var hain kavruk oy kullanmadı. 🤬 @BullyAnlıyorum seni ama büyütmeye gerek yok. Hepimiz sevdiğimiz kişiler tarafından o tarz hayal kırıklığı yaşıyoruz. Eski zamanlarda @Bully (şimdi diyecek ben ne alaka ) bana böyle ilk hayal kırıklığını yaşatmıştı
Geçen senede var öyle bir kaç kişi ama ne yapalım. Herkesin belirli bir kriteri var kafasında.
@Dosi ile arka planda bir şeyler çevirmiş diyolla senin için, zaten diğer gruplarda 29 oy kullanılırken sizin eşleşmede 31 oy kullanılmış, cia @Angelica konuyu araştırmalı
30 oy kullananda oldu.
ayol 1.si şakaydı30 oy kullananda oldu.
Arka planda iş çevirmeler vardır. Açık oylama ile bunu engellemiş oluruz bir nevi.
Bir daha bana böyle asılsız ithamda bulunursan sana karşı ruhunun bile hissedemeyeceği bir şeyler uygularım…
Şakayı ciddiye alanlar var çünkü.ayol 1.si şakaydı
2.si mesajında siz olmasanız bile birilerinin bir şeyler çevirdiğini kabul etmişsin demek ki çok da asılsız değilmiş
@Dosi , haşladı altına ettin altına prima ultra kullan.
30 oy kullananda oldu.
Arka planda iş çevirmeler vardır. Açık oylama ile bunu engellemiş oluruz bir nevi.
Bir daha bana böyle asılsız ithamda bulunursan sana karşı ruhunun bile hissedemeyeceği bir şeyler uygularım…
niye altıma edeyim bana laf edenler tarih oldu yıllardır ben hep buradayım@Dosi , haşladı altına ettin altına prima ultra kullan.
Listeyi fırlat bakalım kimleri gömmüşsün.niye altıma edeyim bana laf edenler tarih oldu yıllardır ben hep buradayım
Kappak yaptın.
şimdi serhattaki şirretlikle 12.melun bir mi bak @MasacRE bile serhata oy vermedi diye korkup kaçtı forumdan kaç saattirListeyi fırlat bakalım kimleri gömmüşsün.Oturma organından sallama ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?