2024 ❗️Çeyrek Final❗️ | Emir Can İğrek - Can Dostum vs Mert Demir - Ateşe Düştüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Şarkı Yarı Finale Yükselsin?

• Emir Can İğrek - Can Dostum

• Mert Demir - Ateşe Düştüm

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
116,141
Puanı
1,060

En Favori Şarkı Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar’da sıra Çeyrek Final’de. 2020’den bu yana klipsiz yayınlanmış olan en çok dinlenen şarkıları oyladığımız bu etkinliğe oylarınızı bekliyoruz.

Emir Can İğrek - Can Dostum vs Mert Demir - Ateşe Düştüm

@Bully ,@Dosi , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane , @Doğan, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Damien Duff , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @HollyDemon ☾☆ , @hasanca , @ahmetbey , @BerzzAnn

En Favori Şarkı Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar’da sıra Çeyrek Final’de. 2020’den bu yana klipsiz yayınlanmış olan en çok dinlenen şarkıları oyladığımız bu etkinliğe oylarınızı bekliyoruz.

Emir Can İğrek - Can Dostum vs Mert Demir - Ateşe Düştüm

@Bully ,@Dosi , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane , @Doğan, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Damien Duff , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @HollyDemon ☾☆ , @hasanca , @ahmetbey , @BerzzAnn
Mert Demir - Ateşe Düştüm

• Beğendim
Reactions: Dosi
------

Can Dostum şarkısını sevemedim nedense

• Beğendim
Reactions: Bully
------

Can Dostum şarkısını sevemedim nedense
Can Dostum'u ben de çok tutmadım ama oylarımı aldığı oldu. Sen de kolay turlarda oy vermiştin sanırım. Kritik turlarda alamaz tabii oyumu.

• Beğendim
Can Dostum'u ben de çok tutmadım ama oylarımı aldığı oldu. Sen de kolay turlarda oy vermiştin sanırım. Kritik turlarda alamaz tabii oyumu.
Akılda kalıcı bir şarkı değil. Şimdi melodisi dahil aklımda bir şey kalmamış

• Beğendim
Şahane Hayatım sahnesi akılda kalıcıydı sadece. Sevenleri çok ama bizde bir etki yaratmadığı açık.
Hatırlamıyorum. Daha öncede bahsetmiştin
Bir an önce finale geçelim. Yoruldum ilgilenmekten :A

• Güldürdün

8.dakika itibariyle.

Deme öyle, keyif almaya bak işte finale geçecez zaten zamanı gelince :A
Burda kulağa hoş geliyor şarkı. Kliplerin önemi anlaşıldı :A

“Yıllar sonra burada iki dost bir arada” bu şarkımıymış 😱 ama bu kısmı seviyorum zaten :A
Şarkıyı baştan sona dinlememiştim, ortadan bodoslama açmıştım ondan. Karşısındaki şarkıyı daha çok seviyorum yani sorun değil :A

• Güldürdün
Burda kulağa hoş geliyor şarkı. Kliplerin önemi anlaşıldı :A

“Yıllar sonra burada iki dost bir arada” bu şarkımıymış 😱 ama bu kısmı seviyorum zaten :A
Şarkıyı baştan sona dinlememiştim, ortadan bodoslama açmıştım ondan. Karşısındaki şarkıyı daha çok seviyorum yani sorun değil :A
Zaten kader etkileyecek bir durum olmazdı evet :A

Belki de rakiplerini daha çok sevdiğin için bir de Can Dostum'a oy vermek istemedin ve o yüzden gözardı ettin şarkıyı :A

• Güldürdün
Zaten kader etkileyecek bir durum olmazdı evet :A

Belki de rakiplerini daha çok sevdiğin için bir de Can Dostum'a oy vermek istemedin ve o yüzden gözardı ettin şarkıyı :A
Zaman değerli. Hepsini baştan sona dinlemek imkansızdı.

Tatilin nasıl geçiyor? Benimki çok verimli :A bugün yorgunum o ayrı ama yine yoğun olacağım bir gün :Z
Yarına yine iş var :/
Anketler yüzünden uykum bölündü. Bundan dolayı bitsede kurtulsam diyorum :A

• Güldürdün
Zaman değerli. Hepsini baştan sona dinlemek imkansızdı.

Tatilin nasıl geçiyor? Benimki çok verimli :A bugün yorgunum o ayrı ama yine yoğun olacağım bir gün :Z
Yarına yine iş var :/
Anketler yüzünden uykum bölündü. Bundan dolayı bitsede kurtulsam diyorum :A
Benim tatil genel olarak yatış şeklinde geçiyor :A Güzel yani :Z Sen tatilde de verimli işler yapıyorsun demek güzel :A

Yarın öğlen geç başlayacağını söylemiştin işe.

Boşver, anket sürekli olan bir şey değil geçecek gidecek :A Ama bu etkinlikte anketler sabaha karşı bitti hep :A

• Güldürdün
Benim tatil genel olarak yatış şeklinde geçiyor :A Güzel yani :Z Sen tatilde de verimli işler yapıyorsun demek güzel :A

Yarın öğlen geç başlayacağını söylemiştin işe.

Boşver, anket sürekli olan bir şey değil geçecek gidecek :A Ama bu etkinlikte anketler sabaha karşı bitti hep :A
Öğlen değil o ya. 10 benim için çok geç sayılır ama tabi daha geç yapılır belki sabaha belli olur :A
Cumarteside yoğun olacağım ondan sonrası dinlenirim inşallah :A Salı ve Çarşamba günleri kendime vakit ayırmayı planlıyorum. Bakalım öyle olacak mı :A

Sabaha karşı bitmesi daha iyi. Sevdim böyle :A

• Güldürdün
Öğlen değil o ya. 10 benim için çok geç sayılır ama tabi daha geç yapılır belki sabaha belli olur :A
Cumarteside yoğun olacağım ondan sonrası dinlenirim inşallah :A Salı ve Çarşamba günleri kendime vakit ayırmayı planlıyorum. Bakalım öyle olacak mı :A

Sabaha karşı bitmesi daha iyi. Sevdim böyle :A
Sen geç diyince öğlen olarak algıladım ben, 10 da geç tabii normal iş saatine göre :A

Kendine vakit ayırmak foruma girmemek mi yani? :A

Madem sevdin şikayetçi olma o zaman :A Etkinlik bir an önce bitsin modundan çık :A

• Güldürdün
Sen geç diyince öğlen olarak algıladım ben, 10 da geç tabii normal iş saatine göre :A

Kendine vakit ayırmak foruma girmemek mi yani? :A

Madem sevdin şikayetçi olma o zaman :A Etkinlik bir an önce bitsin modundan çık :A
Kendime vakit ayırmak demek misafir beklememek, ev işi yapmamak, uzanmak, evden çıkmamak. Kısacası tembellik modu yani :A

• Güldürdün