Mal gibi adam ayoll yarıda kapattım zatenAdem'i de severdik ama Cumali de çok iyi bence alışırsın yakında.![]()
Mal gibi adam ayoll yarıda kapattım zatenAdem'i de severdik ama Cumali de çok iyi bence alışırsın yakında.![]()
Adem'i de severdik ama Cumali de çok iyi bence alışırsın yakında.![]()
Psikopat ama komik. Ama bölüm çok güzeldi bayağı şey kaçırdın.Mal gibi adam ayoll yarıda kapattım zaten![]()
![]()
![]()
Evet Mahir'i unutturdu tamamen.Cumaliyi sende sevdin dimi ben bayıldım Olgun toker süper oyuncu imiş yaa
Aksiyon vermeye çalısmıslar ama ilk 6 bölümün havası yoktu o gizemi bulamadım birşeyinde içine etmesinler ayoll kalsaydı özel 6 bölüm olarakPsikopat ama komik. Ama bölüm çok güzeldi bayağı şey kaçırdın.
Evet Mahir'i unutturdu tamamen.![]()
Neyse böyle konuşarak bir yere varamayacağız boş verelim en iyisi.Aksiyon vermeye çalısmıslar ama ilk 6 bölümün havası yoktu o gizemi bulamadım birşeyinde içine etmesinler ayoll kalsaydı özel 6 bölüm olarak![]()
O yabancı korku filmlerinde olan gizem Karanlık havası vardı bu dizide şimdi düz bir türk dizisine çevirmişlerNeyse böyle konuşarak bir yere varamayacağız boş verelim en iyisi.![]()
Psikopat ama komik. Ama bölüm çok güzeldi bayağı şey kaçırdın.
Evet Mahir'i unutturdu tamamen.![]()
Son bölümde Diriliş Ertuğrul'dan sevdiğin adam da vardı izle bence. Zaten Cumali de ayrıldı.Aksiyon vermeye çalısmıslar ama ilk 6 bölümün havası yoktu o gizemi bulamadım birşeyinde içine etmesinler ayoll kalsaydı özel 6 bölüm olarak![]()
aa vasilyusmu gelmiş 😱😱😱Son bölümde Diriliş Ertuğrul'dan sevdiğin adam da vardı izle bence. Zaten Cumali de ayrıldı.
![]()
aa vasilyusmu gelmiş 😱😱😱
yine 6 bölüm olmucakmı bu dizi normal dizimi olduYok 1 bölümlüğüne konuk oldu.
Bu adam gelecek sonraki bölümde ama nasıl bir karakter olur bilmiyorum.
![]()
Yine 6 bölüm sürecek de Cumali'nin 3 bölüm olacağı önceden söylenmişti erken bıraktın.yine 6 bölüm olmucakmı bu dizi normal dizimi oldu![]()