Barış Bağcı farklı tabi 2. dizisini üst üste izliyosunİkisinide severim![]()
![]()
![]()
Barış Bağcı farklı tabi 2. dizisini üst üste izliyosunİkisinide severim![]()
![]()
![]()
aa inş ertuğrul bitmeden görürüz tekrarBarış Bağcı farklı tabi 2. dizisini üst üste izliyosunBen oynadığı son 3 dizisinide izledim
![]()
Görücez elbet bölümlerde görmesekte filmde görücez hazır mısın sinemaya gitmeyeaa inş ertuğrul bitmeden görürüz tekrar![]()
uzun zamandır sinema gitmiyorum ama buna gidebilirimGörücez elbet bölümlerde görmesekte filmde görücez hazır mısın sinemaya gitmeye![]()
Nursel hizmetçi katil sonunda beuzun zamandır sinema gitmiyorum ama buna gidebilirim![]()
sadece olay çözülürken anlayabiliyorumNursel hizmetçi katil sonunda be![]()
Barış reis oyun kurdu eleverdi kendini hizmetçisadece olay çözülürken anlayabiliyorum![]()
ama hala başkası çıkabilir gibi arkasındanBarış reis oyun kurdu eleverdi kendini hizmetçi![]()
Ters köşe olduk iştekel kafalı adamın günahını aldın![]()
![]()
![]()
Harika bir bölümdü... Sabah sabah morelimi bozdumgözlerim doldu.
Leyla ile Halil aşkı ve sonu 2017'nin dizisi olurdu eğer tek başına bir dizi olsaydı. Halil o kadar masumdu ki ağlattı resmen. Hele sevdiğinin ellerinden ölümü tatması
Tek şey uyuz etti beni;
Leyla'nın tacize ugradıgı Halil'in görmesi ve Halil'e git benim amaçlarım var bla bla demesi...Klasik pavyon şarkıcı, yeşilçam tiyatrosuydu....
Ama yine de 9/10
Adem'i de severdik ama Cumali de çok iyi bence alışırsın yakında.birşeyinde içine etmeyin ayoll negüzel 6 bölüm yapılmıştı kalsaydı öyle
sözdeki çolak gitmiş yerine saçma sapan bir adam alınmış batırmışlar bu projeyi![]()