'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi' Sezon Finali Yapıyor! | BluTV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,413
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
behzatc_teaserafis-jpg.119203

BluTV'nin sevilen dizisi 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi' sezon finali yapıyor!

Yapımcılığını Ortaks Yapım’ın, yönetmenliğini Devrim Yalçın'ın üstlendiği, senaryosunu Ercan Uğur'un yazdığı, başrolünde Behzat Ç. karakteriyle Erdal Beşikçioğlu'nun yer aldığı dizi, yarın akşam yayınlanacak olan 8. bölümüyle ilk sezonunu noktalayacak.

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi, sezon finali bölümüyle yarın 19.00'da BluTV'de!

BluTV yapımlarının sezonları çok kısa. Bir sezonda 7-8 bölüm yayınlayıp yeni sezon için en az 2 yıl bekletiyorlar. Umarım bu sefer arayı daha kısa tutarlar.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Yarıda bırakmazlar inşallah ve ara uzun sürmez inşallah.

Ben ilk sezon 10 bölüm sürer diye umut etmiştim. Yarın akşam güzel bir sezon finali bekliyorum.

Ben ilk sezon 10 bölüm sürer diye umut etmiştim. Yarın akşam güzel bir sezon finali bekliyorum.
Döneceğini sanmıyorum. :A
Yarıda bırakmazlar inşallah ve ara uzun sürmez inşallah.
BluTV yapımlarının sezonları çok kısa. Bir sezonda 7-8 bölüm yayınlayıp yeni sezon için en az 2 yıl bekletiyorlar. Umarım bu sefer arayı daha kısa tutarlar.
umarım yarıda bırakmazlar yine.

• Beğendim
  • Harika
Reactions: Angelica and Gizmen
Blu tv deki ilk sezonu pek başarılı sayılmazdı.Dizinin özünden kopup derin devlete girmeleri çok başarılı bir senaryo olmamıştı.Çekiç ve gül sezonuyla kendi özüne döndü.Özellikle ikili diyaloglar eskiyi hatırlattı.Devamı gelecektir.İnşallah sezon arası çok uzun sürmez