Çek Cumhuriyeti - Türkiye: 0-2

Abrtilacak birsey yok 3 maçtan 3 puan aldık sadece çek cumhuriyetini 2 farkla yendik ayaklar yere bassın uçup kaçmaya gerek yok basardigimi birseyde yok
yenildiğimiz takımlarda hırvatistan ve ispanya aga biraz gerçekçi ol adamların kadrosu ortada. tek beklenmeyen şey aşırı berbat oynamamızdı yoksa o takımlara yenilmemiz anormal değil. diğer gruplar gibi izlandalar macaristanlar kuzey irlandalar polonyolar falan yok grupta tek dişimize göre rakip çeklerdi yendik. inan şu çek takımı fransanın grubunda olsa gruptan çok rahat çıkmıştı

işte hata yaptı fenere giderek fenerde parlayan adam mı oldu giden bitti gidenin hayatı kararıyor
Sadece Fenerlik bir durum değil. Bazı genç oyuncuları parlatan teknik direktörler var Şenol Güneş, Ersun Yanal gibi bu gibi adamlar takımın başında olmayınca genç oyuncular bekleneni pek veremiyor. Vitor Pereira'nın kendisine katkısı yok ki Ozan'a olsun.

Tarih tekerrür etti yine

Euro 2008'de olduğu gibi yine Çekleri yendik.İnşallah yarın bir aksilik olmaz da gruptan çıkarız.

Cenk ve Olcay o pozisyonları gole çeviremeyerek ne kadar yetenekli olduklarını kanıtladı

Yalçın açık ara Semihten çok daha iyi sezon geçirdi.Tartışmaya değmez.Alınmaması büyük haksızlıktı.

Donk'ta bize gelmeden önce en iyi 11'lere seçiliyordu
.Yalçın'ı almaması bence doğru karar .

İlk mac sonrası gidiriyordun ve ilk maçtan beri ozanı savunmaktan Hina geldi bana adam en çok basan en çok koşan oyuncusu begendiremiyor kimseye))
Ben kötü oynayan babam da olsa eleştiririm, sen hayatında kimseyi eleştirmeye korktuğun için böyle devam et.

burak hemen şımardın lan hala kalassın bişey değişmedi

Donk'ta bize gelmeden önce en iyi 11'lere seçiliyordu
.Yalçın'ı almaması bence doğru karar .
Donk'un ben hiçbir yere seçildiğini görmedim. Onun bölgesinde oynayan Melo, Mehmet Topal ve Atiba varken seçilmesi de imkansızdı zaten.
)

o değilde italyanın ispanya olayı kuşkulandırdı beni ah ispanya ah
İnşallah italyanlar öyle bişey düşünmez

Yalçın açık ara Semihten çok daha iyi sezon geçirdi.Tartışmaya değmez.Alınmaması büyük haksızlıktı.
Semih'ten herkes iyi sezon geçirdi .Yalçın başakşehirde iyi oynadı diye milli takıma almak zorunda mı ? yada 1 sezon daha iyi oynadı diye Semih'ten daha bir oyuncu mu? O zaman Donk'ta bize gelmesedi siz o zamanda Selçuk'tan iyi oyuncu filan mı diyecektiniz?