Aha ölümüne defans yaparlar şimdi İspanya karşısında kaleye tırı çekerler 90 dk.))Beyler pardon. İtalya zaten 1. olmayı garantiledi yahu.Kafa gitti bende.Her türlü lider İtalya ve şimdiden İspanya ile eşleşti.
Bu para meselesi değil herkese pirim verip bir oyuncuya vermezsen orada arıza çıkar bu krizi yönetemeyen tüpcü ve fatih terimdir.. Buraya mecbursan adam kayirmiyecaksin.. Ben bu konuda ardaya destek veriyorum arda adam gibi davranmıştır.. Ayrıca bu haberi yayan tüpcü ve ekibine kizmayan ardaya. Yüklenen Türk halkı kaybetmiştir6,5 milyon Euro net maaş alıyor Çin'de. Alacağı primi düşüneceğine önündeki maça bakmalıydı. Şimdi Çek maçı kazanıldığına göre hakkı var primini isteyebilir. Yani her şeyin bir zamanı var Hamza.
Yok öyle dava nasıl gruptan çıkamayınca başarız Terim oluyorsa gruptan çıktığımız zamanda Terim başarılı olur .Yok öyle dünyaİzlanda ve Çeklere geçilerek grubu 3. tamamlamayı başarı görmüyorum ben. Türkiye Milli Takımı'nı küçümsemek demektir bunu başarı görmek.
.Yalçın'ın ,Semih'ten iyi olduğunu düşünmüyorum.Milli takım için yetersiz.Yalçın geçtiğimiz sezon kapı gibiydi üstüne de 6 gol attı lig de. Tartışmasız Kajaer ile ligin en iyisiydi. Semih ise Türkiye'nin açık ara en çok hata yapan stoperi.
Bence sen de benim gibi futboldan anlamiyorsun)))). @sürgünümOzan göze batmayan işler yapıyor. Tam bir görev adamı.
müthiş mücadeleci güçlü ve kazmada değil. normalde bu tür mücadeleci güçlü adamlar kazma olur ama ozanın tıp tekniğide iyi keşke keşke fenere gitmeseydiOzan göze batmayan işler yapıyor. Tam bir görev adamı.
Enfes maç olacak ya. İtalya'yı ben çok beğeniyorum. Savunma yapmak zor iştir ama insanlar küçümsüyor bu tip takımları. Bence turnuvanın en harika maçı olacak.Aha ölümüne defans yaparlar şimdi İspanya karşısında kaleye tırı çekerler 90 dk.))
Yarında ful yedek çıkarlar büyük ihtimal.
Ozan ben görmeyeli Inesta felan mı oldu haberim yok.))Bence sen de benim gibi futboldan anlamiyorsun)))). @sürgünüm
Ortalığı kızıştırmaya çalışma.Bence sen de benim gibi futboldan anlamiyorsun)))). @sürgünüm
Fener'de de oynar da Topal ve ikisi oynayayınca hücumda tıkanıyoruz. İkisinden biri oynayacak.müthiş mücadeleci güçlü ve kazmada değil. normalde bu tür mücadeleci güçlü adamlar kazma olur ama ozanın tıp tekniğide iyi keşke keşke fenere gitmeseydi
fenere giden adam bitiyor lanetli takımbursada efsane oynuyordu adam
izleyip ders alsın cümle alemBanada haber ver aga .İmparator ders verecek yine ders
İsviçre maçı tam uzatmalık maç gibime geldi penaltılar felan.))E
Enfes maç olacak ya. İtalya'yı ben çok beğeniyorum. Savunma yapmak zor iştir ama insanlar küçümsüyor bu tip takımları. Bence turnuvanın en harika maçı olacak.
Diğer bir eşleşme İsviçre-Polonya. Polonya favorim bu eşleşmede.
işte hata yaptı fenere giderek fenerde parlayan adam mı oldu giden bitti gidenin hayatı kararıyorFener'de de oynar da Topal ve ikisi oynayayınca hücumda tıkanıyoruz. İkisinden biri oynayacak.
Orta sahada her topa basar yüksek topta boyuna rağmen etkin gol attı. Daha ne yapsın evine gelip çay mi demlesin bir de))Ozan ben görmeyeli Inesta felan mı oldu haberim yok.))
Sana göre öyle. Herkesin bir görüşü var saygı duyuyorum ama geçen sezon ki performansları ortada. Biraz tarafsız yayın organlarının yaptığı anketlerde de yılın 11'inde Yalçın hep Kjaer'in yanında yer aldı. Siz de görmüştürsünüz haksızsam haksızsın diyin?Yok öyle dava nasıl gruptan çıkamayınca başarız Terim oluyorsa gruptan çıktığımız zamanda Terim başarılı olur .Yok öyle dünya
.Yalçın'ın ,Semih'ten iyi olduğunu düşünmüyorum.Milli takım için yetersiz.
İspanya alır diyordum şaşırttı beniizleyip ders alsın cümle alem
o değilde ispanya son dakkalar yemiş 3 puanı yaktılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?