Çek Cumhuriyeti - Türkiye: 0-2

Beyler pardon. İtalya zaten 1. olmayı garantiledi yahu.
Kafa gitti bende.
Her türlü lider İtalya ve şimdiden İspanya ile eşleşti.
Aha ölümüne defans yaparlar şimdi İspanya karşısında kaleye tırı çekerler 90 dk.))

Yarında ful yedek çıkarlar büyük ihtimal.

Bu para meselesi değil herkese pirim verip bir oyuncuya vermezsen orada arıza çıkar bu krizi yönetemeyen tüpcü ve fatih terimdir.. Buraya mecbursan adam kayirmiyecaksin.. Ben bu konuda ardaya destek veriyorum arda adam gibi davranmıştır.. Ayrıca bu haberi yayan tüpcü ve ekibine kizmayan ardaya. Yüklenen Türk halkı kaybetmiştir

İzlanda ve Çeklere geçilerek grubu 3. tamamlamayı başarı görmüyorum ben. Türkiye Milli Takımı'nı küçümsemek demektir bunu başarı görmek.
Yok öyle dava nasıl gruptan çıkamayınca başarız Terim oluyorsa gruptan çıktığımız zamanda Terim başarılı olur .Yok öyle dünya

Yalçın geçtiğimiz sezon kapı gibiydi üstüne de 6 gol attı lig de. Tartışmasız Kajaer ile ligin en iyisiydi. Semih ise Türkiye'nin açık ara en çok hata yapan stoperi.
.Yalçın'ın ,Semih'ten iyi olduğunu düşünmüyorum.Milli takım için yetersiz.

Bir aksilik olmazsa rakip Galler olacak. Şimdi Gareth Bale ve Aaron Ramsey düşünsün?

Ozan göze batmayan işler yapıyor. Tam bir görev adamı.
müthiş mücadeleci güçlü ve kazmada değil. normalde bu tür mücadeleci güçlü adamlar kazma olur ama ozanın tıp tekniğide iyi keşke keşke fenere gitmeseydi
fenere giden adam bitiyor lanetli takım
bursada efsane oynuyordu adam

E
Aha ölümüne defans yaparlar şimdi İspanya karşısında kaleye tırı çekerler 90 dk.))

Yarında ful yedek çıkarlar büyük ihtimal.
Enfes maç olacak ya. İtalya'yı ben çok beğeniyorum. Savunma yapmak zor iştir ama insanlar küçümsüyor bu tip takımları. Bence turnuvanın en harika maçı olacak.

Diğer bir eşleşme İsviçre-Polonya. Polonya favorim bu eşleşmede.

Ulan nasıl bir ülkeyiz bee her işte olduğu gibi yumurta kıçımızın ağzına gelince aklımız başımıza geldi.
Şaka maka söve söve gruptan çıkarttık, kendine getirttik bizim topçuları.

Şu saatten sonra gruptan çıkmasak da önemli değil. Çünkü arzu edilen mücadeleci futbolu herkes gördü. Yüreğiyle oynadı takımdaki herkes. Artık Allah'ın yardımını bekleyeceğiz. Galler gelirse kazanma ihtimalimiz yok değil, Galler abartılacak bir fubol oynamıyor. İnşallah uzun bir süre daha bavulları toplamayız

Fener'de de oynar da Topal ve ikisi oynayayınca hücumda tıkanıyoruz. İkisinden biri oynayacak.

Abrtilacak birsey yok 3 maçtan 3 puan aldık sadece çek cumhuriyetini 2 farkla yendik ayaklar yere bassın uçup kaçmaya gerek yok basardigimi birseyde yok

İsviçre maçı tam uzatmalık maç gibime geldi penaltılar felan.))

Sana göre öyle. Herkesin bir görüşü var saygı duyuyorum ama geçen sezon ki performansları ortada. Biraz tarafsız yayın organlarının yaptığı anketlerde de yılın 11'inde Yalçın hep Kjaer'in yanında yer aldı. Siz de görmüştürsünüz haksızsam haksızsın diyin?
@-KADİR- @HeisenBerg