Polat Şaşmaz
Favori Üye
Ulan maçta ömrümden ömür gitti kendimi yere atmalar bosa tekme falan sallama kalpten gidecektim
yav benim bütün sevinçlerimde bu adam var milli takımda da gs de de bu adamı sevmeyelimde kimi sevelim babam gibi seviyorum imparatorualemsin aga sende ki imparator aşkıda takdire şayan
Yok ben şaşırmadım. İlk 11'i görene kadar da tahmin yapmadım zaten.@sürgünüm bizi şaşırttılar
Bence yapmazlar zaten neden ispanya ile eslesmemek istesinler ki hirvatlarin yendigi ispanayayi italya da yener benceİtalyanlar yarın yamuk yapmasınlar yeter İspanya ile eşleşmemek için. İtalyanlar adamdır güveniyorum onlara.
Banada haber ver aga .İmparator ders verecek yine dersbeyler imparatorun basın toplantısı başlayınca hber verirmisiniz mutlaka izlemem lazım şovunu
Sıkışınca yapıyorlar bizimkiler.Çok çabuk gaza geliyoruz altı üstü bir maç kazandık bu gaz bi yeter herhalde.))
Bana da haber edinBanada haber ver aga .İmparator ders verecek yine ders
aga sevmiyenlerin ortak özelliğini biliyorsun senyav benim bütün sevinçlerimde bu adam var milli takımda da gs de de bu adamı sevmeyelimde kimi sevelim babam gibi seviyorum imparatoru
Hırvatistan zor takım bugün Ispanyayi devirmişlerHırvatistan'a yenilmeyecektik var ya hadi İspanya neyse de.
Çekleri yendik en azından buna da şükür.
Çeklerde iş yoktu aslına bakarsan tabi bizde iyi oynayıp mücadele ettik ama Çekler beklediğimden kötüydü neyse bakalım yarın ne olcak.Sıkışınca yapıyorlar bizimkiler.
Baştan ciddiye alsalardı çoktan çıkmıştık gruptan.
İnşallah.Bence yapmazlar zaten neden ispanya ile eslesmemek istesinler ki hirvatlarin yendigi ispanayayi italya da yener bence
1-1 yada 0-0 kalabilirdik bence. Bizimkiler hiç hırslı oynamadı.Hırvatistan zor takım bugün Ispanyayi devirmişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?