batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,253
- Puanı
- 1,061
Kimse kusura bakmasın ikinci yarıda zor gol buluruz. İmparatore hala köşeden racon kesiyor somut bir adım at be adam!
Ömer kendisi gelmedi adam napsın .Yalçın kim ya Semih daha iyi ondanÖmer Toprak ve Yalçın'ı kadroya almalıydı hata orda başladı. Semih'e güvenmediğinden oynatamıyor işte daha ne?
İzlanda ve Çeklere geçilerek grubu 3. tamamlamayı başarı görmüyorum ben. Türkiye Milli Takımı'nı küçümsemek demektir bunu başarı görmek.Sorumlusu tabi Fatih hocadır ama bugünlere geldisek sen Fatih hoca sayesinde gelmedik diyemezsin.Başarı olduğunda he olsun bir zahmet diyorsun ama başarısız olduğunda onun sayesinde başarısız olduk demesini biliyorsun
Yalçın geçtiğimiz sezon kapı gibiydi üstüne de 6 gol attı lig de. Tartışmasız Kajaer ile ligin en iyisiydi. Semih ise Türkiye'nin açık ara en çok hata yapan stoperi.Ömer kendisi gelmedi adam napsın .Yalçın kim ya Semih daha iyi ondan
Yahu ne ezmesi çevresinde adam mi var pas versin.. Topu yeterince tutuyor forwetin görevi bu kadar top indirip top tutmak hepsini yeterince yapiyor..İlk golde Burak Yılmaz adı yazsa da Emre Mor diye okunmalı. Birçok topu ezdi, Çek defansına gerekli baskıyı yapamadı, adamlar evcek üstümüze geldi. Aylardır sakat fizik kondisyonu yerinde değil bunu sen göremiyorsan başka lafım yok.
Top tutmak ve Burak.Yahu ne ezmesi çevresinde adam mi var pas versin.. Topu yeterince tutuyor forwetin görevi bu kadar top indirip top tutmak hepsini yeterince yapiyor..