Çek Cumhuriyeti - Türkiye: 0-2

Pablo Escobar: Ya parayı alırsın ya da ölürsün.
Emre Mor: Ya faul yaparsın ya da çalımı yersin.

Bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösterir.
(Affına sığınarak)
geçen Ispanya maçında topali gol yemeden önce dahi en çok ben elestirdim. Caner ve gikhani malum kaç maçtir giydiriyorum Demek ki saat değil sen bozulmussun ))))

okeyyyy ilk yarı güzel bitti

Emre Mor süper oynuyor ya bayıldım daha 18 yaşındaymış ya küçücük daha maşallah ona😉

Hakem bize cephe alarak gelmiş bir ayağımizi ofsayt diye kesti onların bir ofsaytini görmedi ve korneri kulandirtmadi en son ivan bebek katliam yapmadan önce yazmıştım bu hakem ivan bebek gibi değil ama ince ince doğruyacak

@sürgünüm hacı , Fatih hoca olmasa bu turnavaya katılamazdık emin ol
.Bu kadar sorunlu takımı kontrol edebilmek her yiğidin harcı değil.Terim tamamen mi kontrol etti? orası tartışılır ama öyle yada böyle avrupa şampiyonasına katıldık .

Çocuğu küçük görüp eziyorlar bildiğin, kırmızı sırf o sebepten yiyecekler.
Teker teker. Bariz en iyi oyuncumuz, ilk defa izledim helali var.

Valla ilk yarı iyi top oynadık, pas yapmayı öğrenmişler sonunda. Emre'ye çok faul yapıldı, ama asisti fenaydı.

Emre Mor ilk yarının en iyisiydi çok iyi oynadı bu yaşa rağmen çok iyi oynuyor mücadele ediyor geleceği çok parlak nazar değmesin

İzlanda ve Çeklere geçilerek katıldın yahu. Islambek Kuat gol atmasa katılamayacaktın.

Galatasaraylı olmanız Terim'i körü körüne desteklemenizi gerektirmiyor beyler, biraz gerçekçi olun. Tamam çok seviyorsunuz, doğaldır ama biraz da gerçekleri görün.

Beni fenerli diye oyuncuları eleştiriyor diyenlere gelsin volkan çıkacaktır ikinci yarı çok fazla bir şey üretemedi olcayin giremedi lazım keşke gokhani alsaydı kaderimizin üçüncü maça kalacağı belliydi

Katılmıyorum Burak Arda dan daha çok oynuyor arda değil burağın ismii
daha çok duydum ben😉