HeisenBerg
Favori Üye
geçen Ispanya maçında topali gol yemeden önce dahi en çok ben elestirdim. Caner ve gikhani malum kaç maçtir giydiriyorum Demek ki saat değil sen bozulmussun ))))Bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösterir.(Affına sığınarak)
Arda ve Burak (gol dışında) maçta hiç yoktu. Cenk, Oğuzhan ve 2. golü bulduktan sonra Olcay girebilir.
İzlanda ve Çeklere geçilerek katıldın yahu. Islambek Kuat gol atmasa katılamayacaktın.@sürgünüm hacı , Fatih hoca olmasa bu turnavaya katılamazdık emin ol.Bu kadar sorunlu takımı kontrol edebilmek her yiğitin harcı değil.Terim tamamen mi kontrol etti? orası tartışılır ama öyle yada böyle avrupa şampiyonasına katıldık .
Arda ve Burak (gol dışında) maçta hiç yoktu. Cenk, Oğuzhan ve 2. golü bulduktan sonra Olcay girebilir.
Emre ile hücuma çıkıyoruz zaten. Diğer kanatın önceliği savunma olabilir, yani Volkan'ı da çıkarırsa şaşırmayacağım.
Aynen öyle İsmail bize nanik yaptıArda ve Burak (gol dışında) maçta hiç yoktu. Cenk, Oğuzhan ve 2. golü bulduktan sonra Olcay girebilir.
Emre ile hücuma çıkıyoruz zaten. Diğer kanatın önceliği savunma olabilir, yani Volkan'ı da çıkarırsa şaşırmayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?