'Çatı Katı Aşk'ta Flaş Başrol Değişikliği! | Kanal D

Kıvanç mı reytingli

Reactions: Özgür
kıvanç en son show tv deyudi

Bence Afili Aşk'ın tam o dönem bitmesine şükret yoksa 2-3 bölüm daha sürseydi korona dönemiyle çakışıp boş yere aylarca ara verecekti ve belki hiç final yapamayacaktı.

Reactions: Gerekli24
Bence Afili Aşk'ın tam o dönem bitmesine şükret yoksa 2-3 bölüm daha sürseydi korona dönemiyle çakışıp boş yere aylarca ara verecekti ve belki hiç final yapamayacaktı.
Evet o ihtimalde vardı ama bence final yaptı saymıyorum ben son 15 dakikaya kadar normal bölümdü

Reactions: Aserat
başroldeki kız ölerek mi veda edecek acaba

Zannetmiyorum öyle bir şey olacağını. Ya karakteri Selin Şekerci ile devam ettirirler, ya da o karakteri başka bir yere yollarlar.
Selin şekerci romantık komedi .aşiret dram dizileri hep yayından kalktı..reytingi düşük bir diziye hemen oturdu ..dizileri izlenmiyordu..bu sefer gene izlenmez

Selin şekerci romantık komedi .aşiret dram dizileri hep yayından kalktı..reytingi düşük bir diziye hemen oturdu ..dizileri izlenmiyordu..bu sefer gene izlenmez
Çoban Yıldızı dizisinde izlemiştim sadece kendisini.
Diğer diziler hakkında bilgim yok.

Reactions: Doğan
Çoban Yıldızı dizisinde izlemiştim sadece kendisini.
Diğer diziler hakkında bilgim yok.
dram dizileri acı aşk show da..atv yaz dizisi rengarenk kaçın kurası renga renk kaçın kurası olarak dizinın adı değiştti başrol erkeği değişti genede umduğunu bulamadı dizi..sonuş dram dada romantık komedide başarısız ..çka dizisi başarısız oyuncuyu getirdi..

Reactions: Emre Ozansoy
Beren Şampiyonlar Ligi oyuncusu, Selin ise Süper Lig oyuncusu.Resmen haksız rekabet.

Reactions: Özgür and Doğan