'Çatı Katı Aşk'ta Flaş Başrol Değişikliği! | Kanal D

Ratingli oyuncu üstte verdiğim örnekte olduğu gibi Beren, Kıvanç, Kenan gibi isimlerdir. Bu saydığım isimlerin en kısa süren işleri bile yüksek reytingle başlamıştır.

Selin gelince ratingler 6’lara 7’lere mi çıkacak sanki? Bunu demek istiyorum. Tekrar söylüyorum, çok başarılı bir isim Selin ama kendisi bir diziyi tek başına kurtarabilecek isim değil.
Kıvanç mı reytingli :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Resmen kıza acıdım. Zaten bitecek dizi. Keşke Afili Aşk kanalın bu dönemine gelip adam akıllı senaristleri olsaydı. Aklım hâlâ orada. Afili Aşk'ın Yeni Hayat için finalini bile erkene almıştı kanal.
Bence Afili Aşk'ın tam o dönem bitmesine şükret yoksa 2-3 bölüm daha sürseydi korona dönemiyle çakışıp boş yere aylarca ara verecekti ve belki hiç final yapamayacaktı. :A

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Bence Afili Aşk'ın tam o dönem bitmesine şükret yoksa 2-3 bölüm daha sürseydi korona dönemiyle çakışıp boş yere aylarca ara verecekti ve belki hiç final yapamayacaktı. :A
Evet o ihtimalde vardı ama bence final yaptı saymıyorum ben son 15 dakikaya kadar normal bölümdü :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Zannetmiyorum öyle bir şey olacağını. Ya karakteri Selin Şekerci ile devam ettirirler, ya da o karakteri başka bir yere yollarlar.
Selin şekerci romantık komedi .aşiret dram dizileri hep yayından kalktı..reytingi düşük bir diziye hemen oturdu ..dizileri izlenmiyordu..bu sefer gene izlenmez

Çoban Yıldızı dizisinde izlemiştim sadece kendisini. :A Diğer diziler hakkında bilgim yok.
dram dizileri acı aşk show da..atv yaz dizisi rengarenk kaçın kurası renga renk kaçın kurası olarak dizinın adı değiştti başrol erkeği değişti genede umduğunu bulamadı dizi..sonuş dram dada romantık komedide başarısız ..çka dizisi başarısız oyuncuyu getirdi..

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Selin’e kötü oyuncu demedim ki zaten? Hem drama hem komediye çok yakışan biri. Ayrıca reytingi olan bir isim değil bu gerçek. Hiçbir zaman reytingin sonucunu oyuncuya bağlamak istemem ama Selin bir Beren Saat değil ki kafadan 6-7 reytingi olsun. Bunu demek istiyorum.
Beren Şampiyonlar Ligi oyuncusu, Selin ise Süper Lig oyuncusu.Resmen haksız rekabet.

• Beğendim
Reactions: Özgür and Doğan

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961