'Çatı Katı Aşk' Dizisinin Afişi Yayınlandı!

Bak şu alttaki kız çok hınzır duruyor, gülüşü falan. İki erkeği birbirine düşürecek muhtemelen. Aşağıdaki erkek de, iki kadına birden asılacak, öyle bir gülüş atmış. Yukarıdaki erkek de saf ayağına yatacak ama yine de iki kadına asılacak. Bu dördünün birbirine düşeceği bir ortam olacak. :A

Bir yaz dizisinden bu kadar entrika çıkmaz ya. :A Alttaki kız da bence gayet iyi. :F

• Güldürdün
Reactions: Araf
Çatıcı furkan iş başında :A
Afiş güzel ama diziden hiç ama hiç umudum yok sıradan bir konu şevkat yerimdar vol2

Her Yerde Sen'in afişi geldi aklıma. :A

Afiş gayet güzel olmuş

Afişten buram buram entrika kokusu geliyor. :)

Furkan'ım hep çatıda. @Emre Ozansoy Yanlış kanalı seçti ama.

kopyala yapıştır.

Afiş çok güzel olmuş beğendim ben :D

Çatıcı furkan iş başında :A
Afiş güzel ama diziden hiç ama hiç umudum yok sıradan bir konu şevkat yerimdar vol2

Ea3akm3XYAA5bWc

• Beğendim
Reactions: Angelica
En soldaki ikili yapmacık, vıcık vıcık ikili. onun yanındaki ikili anlaşan ama ciddi ikili, en sağdaki ikili ise dram karakterleri, gram birbiriyle anlaşamaz tarzda. En sağdakinin yanındaki evin kızı gibi görünüyor. :D

En soldaki ikiliye ben de gıcık oldum. :A

• Güldürdün
Reactions: Araf
En sağdaki de gıcık. Kadın, evde sürekli iş işleyen, erkek de bağırıp çağıran kavga eden bir imaj çiziyor. Anne ve oğul da olabilir. Adam o kadar da yaşlı görünmüyor aslında. :A

En sağda ki yaşlı kadın, Furkan'ın solunda duranın annesiymiş. :A En sağda ki adam ise en solda duran adamın kayınbiradeymiş. :F

En soldaki ikili vıcık vıcık aşk hikayesinden fırlamiş gibi bir yanı tam bir aile babası ve annesi en sağdakiler de nine ile dede ama dede üvey olabilir adam biraz genç duruyor :A bir de dörtlünün yanında bir kadın var o evde kalmış gibi ama çok da koca meraklısı gibi durmuyor bir de afişte Banu yok şoke oldum:A

En soldaki ikili vıcık vıcık aşk hikayesinden fırlamiş gibi bir yanı tam bir aile babası ve annesi en sağdakiler de nine ile dede ama dede üvey olabilir adam biraz genç duruyor :A bir de dörtlünün yanında bir kadın var o evde kalmış gibi ama çok da koca meraklısı gibi durmuyor bir de afişte Banu yok şoke oldum:A

Soldaki çifti kimse sevmeyecek gibi. :A Çok yapmacık duruyorlar. :A

En sağdakiler çift değil, herkes çift zannetmiş ama değil. :F Dörtlünün yanında duran da Furkan'ın canlandıracağı karakterin halası.

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl