Bilmiyorum ama yeni çekmemişler. Keşke dördünü stüdyoya götürüp yeni bir şey çekselerdi.
Belli yeni çekilmedi ya yeni foto çekseler daha iyi olurmuş
Bilmiyorum ama yeni çekmemişler. Keşke dördünü stüdyoya götürüp yeni bir şey çekselerdi.
Aynen.Belli yeni çekilmedi ya yeni foto çekseler daha iyi olurmuş
Herkes öyle diyor ama bitmeyecek gibi duruyor... Arka Sokaklar gibi 15 yıl sürer falan.2 3 bölüme bitecek keşke zahmet etmeselerdi
Hercai Aralık'a kadar sürer de bunun 1 reytinge düşmesi yakın, kanal postalarHerkes öyle diyor ama bitmeyecek gibi duruyor... Arka Sokaklar gibi 15 yıl sürer falan.
İyi Aile Babası dizisi gelene kadar devam ettirir gibi geliyor.Hercai Aralık'a kadar sürer de bunun 1 reytinge düşmesi yakın, kanal postalar
Başka bir şey koysa bundan az izlenmezBen bu dizinin plato dizisi olduğundan ve kanalın elinde yapım olmadığından devam ettiğini düşünüyorum. İyi Aile Babası gelene kadar devam eder.
Kanalın Cumartesi günü şanssızlığı var. Cumartesi gününe ne koyduysa izlenmiyor.Başka bir şey koysa bundan az izlenmez
Afiş çok amatör bence diziyi sevmediğim için demiyorum. Yeni kız çok kötüBilmiyorum ama yeni çekmemişler. Keşke dördünü stüdyoya götürüp yeni bir şey çekselerdi.
Stüdyoya götürüp yeni fotoğraflar çekmek zor olmasa gerek. Hatta stüdyoya götürmeye de gerek yok. Platoya bir fon getirip rahat bir şekilde çekerler. Ama hiç o zahmete de girmemişler.Afiş çok amatör bence diziyi sevmediğim için demiyorum. Yeni kız çok kötü
Çekim yapılmasa bile bu kadar kötü konulmamalı demekki reyting kötü olunca her şeyden kırıyorlarStüdyoya götürüp yeni fotoğraflar çekmek zor olmasa gerek. Hatta stüdyoya gitmeye de gerek yok. Platoya bir fon getirip rahat bir şekilde çekerler. Ama hiç o zahmete girmemişler.
Galiba...Çekim yapılmasa bile bu kadar kötü konulmamalı demekki reyting kötü olunca her şeyden kırıyorlar
Setine gittiğin bir işe böyle denir mi? 😱Berbat. Bitsin bu dizi.
Yalakalığı sevmem Ezgi Şenler gidince bitti.Setine gittiğin bir işe böyle denir mi? 😱
Ama şimdi Ezgi Şenler ile olmuyordu. Onunla başladılar, onunla bitirmeleri gerekirdi orası ayrı...Yalakalığı sevmem Ezgi Şenler gidince bitti.
Bizim gelmemiz lazım acilen o güneCumartesi'ye İyi Aile Babası gelir belki.
Belli olmaz. Ama kanal bence kolay kolay gün değiştirmez.Bizim gelmemiz lazım acilen o güne