'Çatı Katı Aşk'ın Hikayesi Belli Oldu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,874
Reaksiyon puanı
57,069
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
5ee5e5bb933ccb2e047fd771


Kanal D'nin yeni dizisi 'Çatı Katı Aşk'ın hikayesi belli oldu!

Yapımcılığını Mia Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Saygın Delibaş ve Fethi Kantarcı'nın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Barış Yöş'ün oturacağı, başrollerinde; Furkan Andıç, Ezgi Şenler, Nilay Deniz ve Yiğit Kirazcı'nın yer aldığı dizi izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.

Farklı kültürlerden gelen Ateş, Ayşen, Demir ve Yasemin'in ailelerini karşılarına alma pahasına aşklarında direnmelerini ekrana taşıyacak olan dizinin hikayesi şöyle:

Çatı Katı, geniş ve sımsıcak bir aileye iki yabancı misafirin dahil olmasıyla başlar. Dayanışmayla ve birbirine tutunarak yaşayan bu aileye minik bir “yalan”la katılan Ateş ve Yasemin, bu çatının altında önce aşkla çarpışacak, sonra yalanlarıyla sınanacak ama zaman içinde dostluğu, paylaşmayı ve sevgiyi göreceklerdir. Çatı Katı, hayata yeni atılanların, sırtında dünyaları taşıyanların, yuvayı ilmek ilmek örenlerin yani bizim, hepimizin hikayesidir aslında. Ama hepsinden öte bir aşk hikayesidir… Karakterleri birbirine taban tabana zıt, farklı sosyal sınıflardan ve kültürlerden gelen Ateş, Ayşen, Demir ve Yasemin’in ailelerini karşılarına alma pahasına aşklarında direnmelerinin hikayesidir. Hayat gençleri yine boylarından büyük dertlerle baş başa bırakırken, hasretini duyduğumuz bu aile, kuvvetli bağlarıyla her şeyin üstesinden gelip bir arada kalmayı başarabilecek midir?

'Çatı Katı Aşk' ilk bölümüyle 9 Temmuz Perşembe 20.00'de Kanal D'de başlıyor!
 
  • Harika
Reactions: Angelica