Güzeldi, bölüm aktı gitti.@serhatt
Deniz Çakır'ı çok severim. Uzun aradan sonra geri döndü. O yüzden ilk bölümü sevmesem de 2. Bölüm'e de son şans vereyim.İnternetten izlemeye başladım, bölüm akıyor. Düzeltmişler hatalarını.
Sanki.
![]()
Güzeldi, bölüm aktı gitti.@serhatt
Deniz Çakır'ı çok severim. Uzun aradan sonra geri döndü. O yüzden ilk bölümü sevmesem de 2. Bölüm'e de son şans vereyim.İnternetten izlemeye başladım, bölüm akıyor. Düzeltmişler hatalarını.
Sanki.
![]()
Yarın artar bence de. Sahtekarlar'ım gelene kadar takılsın Star TV.Güzeldi, bölüm aktı gitti.
Bölümü internetten bitirdim şimdi. Çok iyi aktı. Böyle olduğu sürece internetten izlemeye devam. Yarın 5'e yükselecek mi bakalım?Güzeldi, bölüm aktı gitti.
Yükseldi.Bölümü internetten bitirdim şimdi. Çok iyi aktı. Böyle olduğu sürece internetten izlemeye devam. Yarın 5'e yükselecek mi bakalım?
Aynen öyle. Çünkü 1. Bölüm iyi akmamıştı, 2. Bölüm gayet iyi aktı. Bu arada herkes öğrenmiş oldu sanırım: Bir dizi kaliteli olursa internetten izliyorum kanal fark etmezsizin.Yükseldi.![]()
Yeni tanıtım da gayet iyi. Artışı sürer gibi.3. Bölüm 2. Fragmanı
OGM bayılır üçgenlere dörtgenlere.ogm,arasa nişanlı getirip yine üçgen yapmış. fanlar deliriyor. teşkilatın eli güçleniyor.
OGM Pictures yine başrol erkeğe birini getirecekmiş hemen galiba iddialara göre. Kendi ayaklarına sıkmak bu.OGM bayılır üçgenlere dörtgenlere.
Getirirse iş biter.OGM Pictures yine başrol erkeğe birini getirecekmiş hemen galiba iddialara göre. Kendi ayaklarına sıkmak bu.![]()
Daha sevgili olmadan yeni birini getirmek Aras'a. Çok yanlış olur. İddia yanlıştır inşallah.Getirirse iş biter.
Umarım öyledir yoksa hemen tatsızlaşır.Daha sevgili olmadan yeni birini getirmek Aras'a. Çok yanlış olur. İddia yanlıştır inşallah.![]()
Sahtekarlar'ım yakında başlayacak. Onun işine gelir.Umarım öyledir yoksa hemen tatsızlaşır.
O izleyici çalabilir aynı kitle çünkü.Sahtekarlar'ım yakında başlayacak. Onun işine gelir.![]()
İzlemeye başlayalı biraz oldu. Bölüm yine iyi aktı. Artışı sürer gibi.Dolu dolu bir bölümdü, umarım iyi bir yükseliş gelir.