Çarpışma'nın Yayın Tarihi Belli Oldu!

Perşembe Avlu üç grupta da +6 reyting alıyor. Bizim Hikaye de Totalde 6, AB'de 5 reyting alıyor. BZÇ'yi saymıyorum bile. Üstüne Muhteşem İkili gelecek. Doğru dürüst reyting alan dizi yok derken? :A

Çarşamba sadece SAK var, o da sadece Total'de iyi. Diriliş hala başlamadı bile. Hazır ortalık boşken seyirciyi kapması daha kolay ve avantajlı olur. :X
6 reyting çok mu yani? Avlu ile Bizim Hikaye'yi topla, Diriliş'in yarısı anca ediyor :A Ayrıca sadece totali iyi dediğin SAK'ın AB'de bile 10 reytingi var :D Muhteşem İkili dediğim gibi ne alacağı belli değil ama Diriliş'in yine hayvan gibi reyting alacağını biliyoruz, o yüzden en iyisi perşembe yine :A

Şişirilmiş balon BZÇ'den 7-8 reytinglik alacağımız var, diğer dizilerin ona göre daha oturmuş bir seyirci kitlesi var oradan en fazla 3 reytingimiz olur :D

Sirasiyla en iyi gun sali, persembe ve carsamba. Muhtesem tutmassa sali ve persembenin de pek farki yok, aslinda edho erkek agirlikli dizi oldugu icin hatta persembe daha iyi

6 reyting çok mu yani? Avlu ile Bizim Hikaye'yi topla, Diriliş'in yarısı anca ediyor :A Ayrıca sadece totali iyi dediğin SAK'ın AB'de bile 10 reytingi var :D Muhteşem İkili dediğim gibi ne alacağı belli değil ama Diriliş'in yine hayvan gibi reyting alacağını biliyoruz, o yüzden en iyisi perşembe yine :A
Avlu'yla Bizim Hikaye'yi toplasan 13 reyting ediyor. Sana göre Diriliş 26 reyting alıyor yani. Biraz az uç. :A

SAK Totalde 6 reytinge kadar düştü, eminim Çarpışma gelirse 5'lere kadar düşebilir. Diriliş de hala başlamadı işte. Ayrıca 4 dizinin olduğu bir günde 5. dizi olarak dahil olmaktansa, 2 dizinin olduğu bir günde 3. dizi olarak dahil olmak dizinin faydasına. :D

Bu diziyi başlatmakta geç kaldılar Çukurova'yla beraber başlasaydı perşembe tutunması garanti olurdu, ikisi de iyi alırdı ama şimdi Çukurova 11. bölümündeyken bu başlayacak. BZÇ kendini, kitlesini, reytingini oturtmuş, artık işi çok zor.

Çarşamba desen 16-17 hatta bazen 18 rtg alan Diriliş ve 10-13 bandında gezen hatta bazen 14 rtg alan SAK var, nasıl tutunacak?

Ptesi zaten olmaz çünkü Çukur fırtınalar estiriyor her hafta en az 10 reyting.

Anca çok sevsem de bu sezon dengesi şaşan UTC belki biterse ay yapım salıya koyar Çarpışma'yı ve böylece tutunabilir.

Cuma isterim ama show tv Nurgül Yeşilçay'ı kıpırdatmaz,
ay yapım ve Kıvanç da hafta sonunu istemez, ne olacak bilmiyorum...

Kadro çok iyi umarım tutar

Kesinlikle Çarşamba yayınlanmalı. Muhteşem İkili 3 haftada Perşembe'den kalan seyirciyi toplayacaktır zaten. :X

Çarşamba boşken perşembe yapmaları sacmalik

Perşembe daha iyi işte Çarşamba'dan, niye herkes Çarşamba boş diye tutturuyor anlamadım ki :A Perşembe BZÇ dışında doğru düzgün reyting alan dizi yok. Muhteşem İkili'nin ne alacağı belli değil daha. Ama Çarşamba SAK'ın yanına Diriliş gelecek daha ve yine gelip 15-20 reyting alacak :A
Ooo daha 1 ay varmış Muhteşem Zibidileri izleme sözü vermiştim @Yiğitt e neyse Aralığa kadar onlar yayından kaldırılır geçeriz Çarpışmaya :Z:Z:Z

Avlu'yla Bizim Hikaye'yi toplasan 13 reyting ediyor. Sana göre Diriliş 26 reyting alıyor yani. Biraz az uç. :A

SAK Totalde 6 reytinge kadar düştü, eminim Çarpışma gelirse 5'lere kadar düşebilir. Diriliş de hala başlamadı işte. Ayrıca 4 dizinin olduğu bir günde 5. dizi olarak dahil olmaktansa, 2 dizinin olduğu bir günde 3. dizi olarak dahil olmak dizinin faydasına. :D
Al son hafta AB reytingleri. Ben sana AB'den bahsediyorum. Avlu: 6.14 Bizim Hikaye: 4.58 . Topla bakalım kaç ediyor :A Diriliş tam iki katı olmasa da iki katına yakın alır bu ikisinin toplamının yine. SAK total 6 reyting derken? Son hafta totalde 14 abde 10 reyting almış dizi. Sen gidip yazın göbeğinde reytinglerin dip yaptığı yerden örnek verirsen şimdiyi göstermiş olmuyorsun :A