Ailesi öldü yakalandı eskiyi kapattılarBence devam edecektir o sahneler ama ana olayı öğrendik.![]()
Ama dizi emeklerinin karşılığını alamadı bu verilen aradan sonra düşmeye başlarsada şaşırmam
Ailesi öldü yakalandı eskiyi kapattılarBence devam edecektir o sahneler ama ana olayı öğrendik.![]()
Ailesi öldü yakalandı eskiyi kapattılarAma belki bölük bölük vermeye devam edilir ailesi ölmeden önceki sahnelerden Kadir birşeyi hatırladıkça
![]()
![]()
Ama dizi emeklerinin karşılığını alamadı bu verilen aradan sonra düşmeye başlarsada şaşırmam![]()
![]()
![]()
@Harunnn60 Bir uzaylı kadın bulmuş hazirandan önce bitirmeye çalısıyorlar aman dikkat edin ayollKadir, Veli'yle takıldıkları eski mekanlara falan gidecektir daha. O zaman hatırlar ve görürüz geçmişten sahnelerini. (Çorbacı, kebapçı sahneleri gibi sahnelerden bahsediyorum) Kardeş kadar yakın olmuşlar sonuçta, daha fazla detaylandırmadan o konuyu kapatmazlar bence geçmişi.Uluç Bayraktar dizinin yönetmeni zaten, geçmişe gitmeden rahat etmez o.
Aradan önceki reytingleri iyiydi ya, düşeceğini sanmıyorum ben. Düşse bile zaten tek sezonluk tasarlandı diyebiliyorum, sezon sonunu görecektir her türlü.![]()
Hhahah @Tolstoyevski nerede diyorum bende