2.Bölüme yetiş cnm dizi asıl yeni başlıyor ilk bölüm tanıtım gibiydiBiraz izledim güzeldi .
2.Bölüme yetiş cnm dizi asıl yeni başlıyor ilk bölüm tanıtım gibiydiBiraz izledim güzeldi .
Yazmaktan üşenmem yeter ki yazmaya değer olsun.O kadar yazıp emek vermişsin, izlemeden geçmem. Emeğe saygı.
Çok iyi beee. Dizi gerçekten ilgi çekici.@Yiğitt @turkuazz @mrt-06 @MEnes @MasacRE- @serhatt @xemrexxx @Harunnn60 @kerem @sokak sanati
Güzel bir bölüm daha geliyor
Asıl yeni başlıyor ilk bölüm tanıtım gibi birşeydiÇok iyi beee. Dizi gerçekten ilgi çekici.
Aynen ilk bölüm girizgahtı ve karakter tanıtımı falan yapıldı. Her şey yeni başlıyorr.Asıl yeni başlıyor ilk bölüm tanıtım gibi birşeydi
Elite'yi tavsiye etmedim, işte sonucu gördük @kerem kimin sözünü dinleyeceğine ona göre karar versin
@kerem Diziden anlamıyor bak @Harunnn60 hemen benim oğlanı favorisi yaptıElite'yi tavsiye etmedim, işte sonucu gördük @kerem kimin sözünü dinleyeceğine ona göre karar versin
En doğru düzgün duran o çünkü
Türk dizisi olsa yeni fenoman karakter olur diyecemde şu 3 lü gruptan rtük kanalı kapatırdı galibaEn doğru düzgün duran o çünkü
Bunu gördün mü😵😕Türk dizisi olsa yeni fenoman karakter olur diyecemde şu 3 lü gruptan rtük kanalı kapatırdı galiba@xemrexxx
Ne diyor kı 3.sezon 2020 de 2.sezona ne oldu
3.Sezon onayını da vermiş netflixNe diyor kı 3.sezon 2020 de 2.sezona ne oldu
Ne diye ozaman kötü haber almış gibi söylüyorsun ayoll3.Sezon onayını da vermiş netflix2020'ye kadar yayınlanacak işte dizi.
Ne diyor kı 3.sezon 2020 de 2.sezona ne oldu
yani diyor ki nadia ile balık etli kız senin guzmanı öpecek bir güzel hogatha3.Sezon onayını da vermiş netflix2020'ye kadar yayınlanacak işte dizi.
Bu çok beyaz, işe yaramaz
ay sanki sen tene- tipebakıyorsun da ne bulsan kardır diye şapıyonBu çok beyaz, işe yaramaz
Tipe tene bakmıyor olsam şuan birilerinin kollarında olurdumay sanki sen tene- tipebakıyorsun da ne bulsan kardır diye şapıyon
kocaelideki 15-55 yaş arası erkeklern çoğunun teleonunda +18 videoların varmış ayol daha nolsunTipe tene bakmıyor olsam şuan birilerinin kollarında olurdum
Hayatımda duyduğum seninde hayatında uydurduğun en saçma şey budurkocaelideki 15-55 yaş arası erkeklern çoğunun teleonunda +18 videoların varmış ayol daha nolsun@Çiğdem-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?