Show Çarpışma - Dizi Yorumları

Tek sezon olarak planlandıysa bu sezon tadında ve saçmalamadan bitmesi taraftarıyım ben. Çukur, ikinci sezonu planlı olarak başladığı halde ne halde görüyoruz.
O tamamen senarist beceriskliği seyirciye göre senaryoyu değiştirdiğini söyledi bu vurma olaylarıda sonradan ekleme hep seirci gazı alma yanı adamın belli bir planlaması yok Emrahıda tepkilerden değiştirmişti

Reactions: Sherlock

Emrah konusunda “beceriksizlik” yapmadı bence ya, aynı şekilde bütün ailenin ölmemiş olmaması da “beceriksizlik” olarak nitelendirilemez bence. Bu ikisi ya kanalın, ya yapımcının senaryoya müdahalesidir. Özellikle Emrah konusunu çok eleştirmiştim zamanında. Ama becerilemeyen ters köşeler, mantık hataları falan tamamen senaristin suçu.

Reactions: Çiğdem
Emraha ayar çekmesi hosuma gitti zaten
Demek istediğim seyirci sosyal medyada ne derse bu senariste yazdırabilir adam seyircinin ağzıyla yazıyor

2.Sezonun ilk 2 bölümü ve yılbaşı bölümü dısında hepsini çöp sepetine at

Reactions: Sherlock

Bence yapımcı da sosyal medyaya göre gitmesini istiyor azcık, onu demek istiyorum.
Nabza göre şerbet mevzusu tamamen, dizilerin reytingleri böyle böyle yüksek oluyor zaten.

Reactions: Çiğdem
Widows filmini izledim ve okadar kaptırmışımki kendimi bugün çarpışma dizisi olduğunu unutmuşum
Filme 9 verdim. Belki size fazla gelir puan ama bugünün perşembe oluşunu bile unutturduğuna göre o puanı haketti
Şu filmleri aradan çıkardıktan sonra çarşpışmanın haftaya olacak bölümüyle birlikte izlerim

@MasacRE
Edit: kanal değiştirirken muhteşem bir sahneye denk geldim avrupa kanalında. vazgeçtim, gece izleyecem

Son düzenleme:
Reactions: MasacRE
Çok fazla sürprizli bölümdü 5 bölümlük konuyu tek bölüm yapmışlar sanar izleyici açısından ?A
Millet izliyor diye açık konusamıyoruz ama ondan şüpheleniyordum zaten güzelde kurgulanmış önce şüpheyi kaldırıp sonra vurdular
@sokak sanati Sen izlediysen sen bekliyordun sanırım ondan

Reactions: Turkuazz