Keşke reytinge bakmadan 2.sezonda verseler kaliteli kaç dizi varkı şuan![]()
Tek sezon olarak planlandıysa bu sezon tadında ve saçmalamadan bitmesi taraftarıyım ben. Çukur, ikinci sezonu planlı olarak başladığı halde ne halde görüyoruz.
Keşke reytinge bakmadan 2.sezonda verseler kaliteli kaç dizi varkı şuan![]()
O tamamen senarist beceriskliği seyirciye göre senaryoyu değiştirdiğini söyledi bu vurma olaylarıda sonradan ekleme hep seirci gazı alma yanı adamın belli bir planlaması yok Emrahıda tepkilerden değiştirmiştiTek sezon olarak planlandıysa bu sezon tadında ve saçmalamadan bitmesi taraftarıyım ben. Çukur, ikinci sezonu planlı olarak başladığı halde ne halde görüyoruz.![]()
O tamamen senarist beceriskliği seyirciye göre senaryoyu değiştirdiğini söyledi bu vurma olaylarıda sonradan ekleme hep seirci gazı alma yanı adamın belli bir planlaması yok Emrahıda tepkilerden değiştirmişti ?A![]()
Emraha ayar çekmesi hosuma gitti zatenEmrah konusunda “beceriksizlik” yapmadı bence ya, aynı şekilde bütün ailenin ölmemiş olmaması da “beceriksizlik” olarak nitelendirilemez bence. Bu ikisi ya kanalın, ya yapımcının senaryoya müdahalesidir. Özellikle Emrah konusunu çok eleştirmiştim zamanında. Ama becerilemeyen ters köşeler, mantık hataları falan tamamen senaristin suçu.![]()
Emraha ayar çekmesi hosuma gitti zatenDemek istediğim seyirci sosyal medyada ne derse bu senariste yazdırabilir adam seyircinin ağzıyla yazıyor ?A
2.Sezonun ilk 2 bölümü ve yılbaşı bölümü dısında hepsini çöp sepetine at ?A![]()
BBİR SEZON AZ GELİREkli dosyayı görüntüle 64702
Bu demektir ki dizi planlandığı gibi bir sezon kesin olarak sürecek. Ayrıca dizi baştan sona planlı gideceğine göre kusursuz ve herhangi bir mantık hatası barındırmayan bir senaryo izlemeye devam edeceğiz.
@MEnes @Çiğdem @serhatt @xemrexxx @MasacRE @sokak sanati @Forumdash @Dosi @Doğu ve diziyi izleyen herkes...
Widows filmini izledim ve okadar kaptırmışımki kendimi bugün çarpışma dizisi olduğunu unutmuşumEkli dosyayı görüntüle 64702
Bu demektir ki dizi planlandığı gibi bir sezon kesin olarak sürecek. Ayrıca dizi baştan sona planlı gideceğine göre kusursuz ve herhangi bir mantık hatası barındırmayan bir senaryo izlemeye devam edeceğiz.
@MEnes @Çiğdem @serhatt @xemrexxx @MasacRE @sokak sanati @Forumdash @Dosi @Doğu ve diziyi izleyen herkes...
GEBER
Son sahnede beynim döndü vllaÇok muazzam bir bölüm izledik![]()
Daha bölümün ortasındayımİzlemediysen izle kurguya bak ?A![]()
Son sahnede beynim döndü vlla![]()
![]()
![]()
Çok fazla sürprizli bölümdü 5 bölümlük konuyu tek bölüm yapmışlar sanar izleyici açısındanSon sahnede beynim döndü vlla![]()
![]()
![]()
Biten bölümün hala nasıl ortasından izlemeyi başarıyorsunDaha bölümün ortasındayım![]()
Millet izliyor diye açık konusamıyoruz ama ondan şüpheleniyordum zaten güzelde kurgulanmış önce şüpheyi kaldırıp sonra vurdularÇok fazla sürprizli bölümdü 5 bölümlük konuyu tek bölüm yapmışlar sanar izleyici açısından ?A
Oradaki ikinci sürprizde çok başarılıydıMillet izliyor diye açık konusamıyoruz ama ondan şüpheleniyordum zaten güzelde kurgulanmış önce şüpheyi kaldırıp sonra vurdular![]()
![]()
@sokak sanati Sen izlediysen sen bekliyordun sanırım ondan
![]()
Veli çok iyi oynuyor erçinle sahneleride çok başarılı ama aylinle sahnesini bekliyorumOradaki ikinci sürprizde çok başarılıydı ?A
Başka dizi izliyorum tvdenBiten bölümün hala nasıl ortasından izlemeyi başarıyorsun ?A![]()
Zürafayımı aslında sana bir spoi yapıştırmak lazım cezaBaşka dizi izliyorum tvdenBunu netten takip ediyorum
![]()