Show Çarpışma - Dizi Yorumları

Bu muazzam sahneyi bizzat yayınlanırken izledim. Avrupa yayını çok geriden geldiği için YouTube'den canlı izledim diziyi. Hem duygusallık, hem aksiyon hem de zaman zaman bizi gülümsetten bir bölüm oldu.
Kerem'in annesiyle olan sahnesini ön izleme olarak izlemiştik ama tekrar izlemek yine duygulandırdı. Veli'nin yanına gelen kadın kesin Kadir'in annesi ama kadın oğlunun Kadir olduğunu bilmiyordur bence ve eli uzunmuşki Veli'yi hastaneden kaçırtabildi. Cansız'ın o olabileceği söylentileri var ama ben pek ihtimal vermiyorum çünkü Veli telefon görüşmelerinde başka birileriyle konuşuyordu. Belki kimse Cansız'ın aslında kim olduğunu bilmiyordur ve Müdür bile Cansız olabilir @MEnes @MasacRE- @turkuazz

@Sherlock @Doğu @MEnes @serhatt @turkuazz @xemrexxx @Forumdash @MasacRE- bu bölümde muhbiri öğreneceksiniz. Bölüm yorumumu spoi'e alacam merak etmeyin
Son sahneler efsaneydi

Buyrun 9. bölüm önizlemesi ama 8. bölüm izlemeden izlemeyin bence yoksa son sahneden tad almayabilirsiniz
:

Gelelim 8. bölüme, bir çok sorunun cevabını ögreniyoruz:
Bölümde biraz durgunluk hakimdi. Veli eskiden telefondaki kişiden emir alırdı ama bu bölümde o emir verdi telefondaki kişiye?
ya da başka kişimi bu bilemedim. Başlarını izleyemedim bu bölümün. Müdürün aynı camı kurşunlaması çok şık bir hareketti

Bölümün yıldızı Kerem'di. Veli, Kadir ve Kerem'e anneleri ve sevdiği kız arasında seçim yapmaya zorladı. Kadir Zeynep'i, Kerem ise annesini seçti ama Veli oyun içinde oyun oynadı. Son sahnede anne öldürüldümü diye düşundük ama ön izlemede içimize su serpildi. Bakalım Demir'i vazgeçirten kim oldu?

Reactions: Sherlock
Geçen bölümü 1-2 gün önce izledim sonra unuttum etiketlere dönmeyi. Bu bölümü fazla geciktirmeden izlemeye çalışırım, izleyeceğim zamana kadar konudan uzaklaşıyorum