Kıvanç ve Alpereni soysalar aynı yatağa koysalar o zaman gör sen reytingiSen izliyorsun ama senin türün henüz diziye inmedi reytinglerden belli![]()
![]()
![]()
Kıvanç ve Alpereni soysalar aynı yatağa koysalar o zaman gör sen reytingiSen izliyorsun ama senin türün henüz diziye inmedi reytinglerden belli![]()
![]()
![]()
Bu Kerem şey değil mi ya? Dayak yedikten sonra abisini çağıran çocuk?Çarpışma - 7. Bölüm Fragmanı:
"Burada bugün, mahallenin kanunları var!"
@MEnes @Çiğdem- @serhatt @xemrexxx @MasacRE- @sokak sanati @Forumdash @Dosi
Şarkıcı yok mu klibinde oda dövüyor İlyası![]()
![]()
tam bir Serhat fantezisi klipAyy hiç dikkat etmemişim, nasıl da taş![]()
yani hemde ne güzel olur
Klipteki tek iyi şey İlyasımtam bir Serhat fantezisi klip![]()
kesinlikle efso sahneydiBu muazzam sahneyi izlemenizi öneriyorum.Kıvanç son bölümü taşımış tek başına, annesini anlattığı sahnelerde duygulandırdı. Bu tarz sahnelerde güldürdü. Muazzam oynuyor.
02:03 - "Hoş bulduk sek sek." dediği an.
@MEnes @Çiğdem- @serhatt @xemrexxx @MasacRE- @sokak sanati @Forumdash @Dosi @Doğu
Bu muazzam sahneyi bizzat yayınlanırken izledim. Avrupa yayını çok geriden geldiği için YouTube'den canlı izledim diziyi. Hem duygusallık, hem aksiyon hem de zaman zaman bizi gülümsetten bir bölüm oldu.Bu muazzam sahneyi izlemenizi öneriyorum.Kıvanç son bölümü taşımış tek başına, annesini anlattığı sahnelerde duygulandırdı. Bu tarz sahnelerde güldürdü. Muazzam oynuyor.
02:03 - "Hoş bulduk sek sek." dediği an.
@MEnes @Çiğdem- @serhatt @xemrexxx @MasacRE- @sokak sanati @Forumdash @Dosi @Doğu
Geçen bölümü 1-2 gün önce izledim sonra unuttum etiketlere dönmeyi. Bu bölümü fazla geciktirmeden izlemeye çalışırım, izleyeceğim zamana kadar konudan uzaklaşıyorum@Sherlock @Doğu @MEnes @serhatt @turkuazz @xemrexxx @Forumdash @MasacRE- bu bölümde muhbiri öğreneceksiniz. Bölüm yorumumu spoi'e alacam merak etmeyinSon sahneler efsaneydi
Buyrun 9. bölüm önizlemesi ama 8. bölüm izlemeden izlemeyin bence yoksa son sahneden tad almayabilirsiniz:
Gelelim 8. bölüme, bir çok sorunun cevabını ögreniyoruz:
Bölümde biraz durgunluk hakimdi. Veli eskiden telefondaki kişiden emir alırdı ama bu bölümde o emir verdi telefondaki kişiye?ya da başka kişimi bu bilemedim. Başlarını izleyemedim bu bölümün. Müdürün aynı camı kurşunlaması çok şık bir hareketti
Bölümün yıldızı Kerem'di. Veli, Kadir ve Kerem'e anneleri ve sevdiği kız arasında seçim yapmaya zorladı. Kadir Zeynep'i, Kerem ise annesini seçti ama Veli oyun içinde oyun oynadı. Son sahnede anne öldürüldümü diye düşundük ama ön izlemede içimize su serpildi. Bakalım Demir'i vazgeçirten kim oldu?
Spoi verme be