Show Çarpışma - Dizi Yorumları

Reytingleri yükselirse bende başlarım diziye. Total'de en az 5-6 reytingi görmeli artık. Bu yüzden boşuna Çarşamba yayınlansın dedik herhalde.
Avlu yükseldi bu ara ne bileyim, ilk sezon bu kadar yüksek değildi sanki. Ama sebebi belli oldu onlar da Ahmet Kaya çalıyormuş, şimdi bizim Ahmet Kaya'ya gelecek millet

Avlu zaten kullanıyor Ahmet kayayı
Ahmet Kaya kullanmayan drama dizisi var mı ki ya

Bana zaten reytingler düşük diye bu hamle yapıldı geliyor.
Sahnenin içeriğini bilmiyorum ama gereksiz acitasyon yapmayacaklarsa ben Ahmet Kaya şarkısına her daim varım.
Ahmet Kaya şarkıları her türlü iş görüyor zaten. Muhtemelen reyting için yapılmıştır ve işe yarar da
Kerem'in annesiyle konuşması ve diğer mahkumlarla kavgası falan oralarda kullanırlar işte Penceresiz kaldım anne diye uyar diye düşünüyorum o kısımlara

Uyar muhakkak ama duyguyu hissettirmesi ve baymadan yapmaları lazım bunu. Reyting için de yapılsa kaliteden ve seviyeden ödün vermeden yapmalılar. Ben dizilerde şarkı kullanılmasını pek sevemiyorum. Belli yerlerde az sayıda kullanılmasında sıkıntı yok ama her dakika başvurulması hoş olmaz yaani.

Ezel'de yok denecek kadar azdı onlar da Selma Hünel üzerinden efsane şarkılardı tabi. Çarpışma'da şarkıya uygun ortam pek yok gibi, bu bölümle göreceğiz nasıl duracak. Sevmezsem istemem ilerki bölümlerde.