Çarkıfelek'te Çıplak Skandal!

bence yapmamıştır yani tamam mali ama o kadarınıda sanmıyorum yapmamıştır

Ya bu star iyice kanalı 90'ların arabeskine çevirdi[emoji35]

M.ali devri bitti hele çarkıfelek nedir?
Yıldız tilbe gibi sanatçılar artık tv'ye çıkmazken 90'ların eller havaya gece klup sanatçılarını ekrana sürmek nedir?
Tv sektörü iyice geriliyor.net

Yıldız tilbe gibi sanatçılar artık tv'ye çıkmazken 90'ların eller havaya gece klup sanatçılarını ekrana sürmek nedir?
Mehmet Ali Erbil'in devri bitmiş olabilir, ama Çarkıfelek'inki daha bitmedi. Yayınlandığı her dönemde çok iyi reytingler aldı ve almaya devam ediyor.

Mehmet Ali Erbil'in devri bitmiş olabilir, ama Çarkıfelek'inki daha bitmedi. Yayınlandığı her dönemde çok iyi reytingler aldı ve almaya devam ediyor.
Yapma Asaret, en son reytingi kaçtı?şu zamanın en populer ismi İlker sunmuştu sanırım(?) O bile kurtaramadiğina göre devri biten mali nasıl kurtarsın? Alacağı reyting ortalama ve büyük kanal avantajı olur.Format artık çok eski(bence)

yıldızıma laf mı ettin ay yapımın müdürü.ss

de get senin gibi demet akalıncı mı olalım :F
Tüüüüü sana[emoji43] [emoji43] [emoji43]

Beni hiç tanımamişssin tek sevindiğim nokta bu oldu[emoji23] [emoji23] Ben forumdaki tek Hande Yener'ciyim.[emoji8] [emoji8] [emoji8]
(Şimdi sen kendini de katarsın hemen[emoji23] ama sen ya ya ya şarkısından sonra çıktın ortaya) sonraki postu şimdiden söyleyeyim dedim, yatacam çünkü[emoji23]