Çarkıfelek Ve Eyvah Düşüyorum Kapışması asıl yeni başlıyor.Eyvah Düşüyorum önümüzdeki haftadan itibaren 2 günmüş. Perşembe ve cuma günleri 20.00'da. Konusunu açmak isteyen varsa duyurulur![]()
Belliydi böyle olacağıSonuçlar açıklandı.Total'de Çarkıfelek,A/B'de Eyvah Düşüyorum ilk rauntu kazandı.
Buna göre sonucu;
Doğru tahmin edenler: @hayret bi şey @Bully @Eray Güler @gözlemci @eros
%50 tutturanlar: @surgunum @HachiKo @*YıldırıM* @denizz19 @darksaal @sokak sanati
Yanılanlar: @emreemreu @mrt-06 @kvp-medya
"İki grupta da" yazmayanların hepsini %50 doğru kabul ettim.
Star'ın böyle bir şeyi unutacağını sanmıyorum,bölmek istememişlerdir özet kısa olduğu için muhtemelen.ama şunu söyleyeyim eyvah düşüyorum 10dk. dan fazla özet verdi ama jenerik girmeyi unuttuğu için program bölünmedi![]()
bence unuttular bakalım nasıl olacak gelecek bölümStar'ın böyle bir şeyi unutacağını sanmıyorum,bölmek istememişlerdir özet kısa olduğu için muhtemelen.
Heyyt be tabi doğru tahmin ederizSonuçlar açıklandı.Total'de Çarkıfelek,A/B'de Eyvah Düşüyorum ilk rauntu kazandı.
Buna göre sonucu;
Doğru tahmin edenler: @hayret bi şey @Bully @Eray Güler @gözlemci @eros
%50 tutturanlar: @sürgünüm @HachiKo @*YıldırıM* @denizz19 @darksaal @sokak sanati
Yanılanlar: @emreemreu @mrt-06 @kvp-medya
"İki grupta da" yazmayanların hepsini %50 doğru kabul ettim.
bilemedin.Valla 1 saattir Eyvah Düşüyorum'u izliyorum, kapatamadım çok eğlenceli, komik geçiyor. Özlemişim Mali'yi. Bence iki grupta da Çarkıfelek'i geçer..![]()
ne alkası var, 10 dk lık kısmı özet koysaydı 9 reyting mi alıcaktı ??ama şunu söyleyeyim eyvah düşüyorum 10dk. dan fazla özet verdi ama jenerik girmeyi unuttuğu için program bölünmedi![]()
hayır tabii ki ama belki 4ü geçerdi ve totali de alırdıbilemedin.
ne alkası var, 10 dk lık kısmı özet koysaydı 9 reyting mi alıcaktı ??![]()
Özeti bölmemişler, yoksa rahat geçermiş bence.bilemedin.
ne alkası var, 10 dk lık kısmı özet koysaydı 9 reyting mi alıcaktı ??![]()
@mrt-06Özeti bölmemişler, yoksa rahat geçermiş bence.![]()