Çarkıfelek mi?Eyvah Düşüyorum mu?İlk Rauntun Galibi Kim Olur?

Çarkıfelek mi?Eyvah Düşüyorum mu?İlk Rauntun Galibi Kim Olur?

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
174
Bir yanda Ben Bilmem Eşim Bilir'le başlayan parlak kariyerini efsane yarışma Çarkıfelek ile devam ettirmeyi hedefleyen İlker Ayrık,

Bir yanda ise Eyvah Düşüyorum'la sessizliğini bozan yılların şovmeni efsane sunucu Mehmet Ali Erbil.

Sizce bu zorlu mücadelede ilk rauntu kim alır?

Total Çarkıfelek ab Eyvah Düşüyorum diyorum ben.

Hangisi hangi tarafta?

Ben de yazayım,hangisi daha çok reklamsız giderse o kazanır.Şu an için çok yakın olduklarını düşünüyorum.
Eyvah Düşüyorum AB kısmını alır gibime geliyor ama belli de olmaz.
Bölümün enerjisine bağlı herşey. Geçen haftaki gibi bölüm olursa iyi olur

ilkerin oyunculuğuna söz edemem geniş ailede sevdiğim bir karakteri canlandırıyordu ama yarışma programlarını çok kötü sunuyor nasıl bukadar seviliyor program sunması hiç anlamadığım birşeydir oakdar yapmacık sunuyorki sanki dizi karakteriymiş ve rol yapıyormuş gibi tuhaf şeyler yapıyor kendisi olmuyor yanı bu adamın program sunmasından memnun olanları hiçbir zaman anlamıcam 🙂🙂

Valla 1 saattir Eyvah Düşüyorum'u izliyorum, kapatamadım çok eğlenceli, komik geçiyor. Özlemişim Mali'yi. Bence iki grupta da Çarkıfelek'i geçer..

Eyvah Düşüyorum keyifli ve eğlenceli,Çarkıfelek'i geçer..

Valla 1 saattir Eyvah Düşüyorum'u izliyorum, kapatamadım çok eğlenceli, komik geçiyor. Özlemişim Mali'yi. Bence iki grupta da Çarkıfelek'i geçer..
Aynen ben de onu izliyorum.

Tam Mali'ye göre adam çıktı ama MAli çocuk sayısında epey geride kalmış.

Eyvah Düşüyorum kazanır.