5 reyting aldı ama her 2 guruptada kurt seyitin bile en azından ab reytingi yüksekti ama kara apra aşk abde bile birlşey yapamadı en sinirimi bozan şey ise ankaranın dikmeni kara para aşkı geçiyor haftayada öyle olursa çok sinirim bozulucak 😱😱😱
olması gereken oluyor5 reyting aldı ama her 2 guruptada kurt seyitin bile en azından ab reytingi yüksekti ama kara apra aşk abde bile birlşey yapamadı en sinirimi bozan şey ise ankaranın dikmeni kara para aşkı geçiyor haftayada öyle olursa çok sinirim bozulucak 😱😱😱
Ağlarım, espiri seviyesinin yerlerde dolaşmasınaDikmen'i izle de komedi gör ağlamazsın bir daha.
Recep İvedik sevmiyorsun o zaman sen.Ağlarım, espiri seviyesinin yerlerde dolaşmasına
Onun yine gideri var. dikmen de hiçbir şey gitmiyor. Rampa yukarı çıkarmışcasınaRecep İvedik sevmiyorsun o zaman sen.
Bilmiyorum valla ben esprileri başarılı buldum baya güldüğümü söyleyebilirim. Dikmen ne kadar da çakma Recep olsa da güldürüyor. Ankaralı sonuçta bir de .
Onun yine gideri var. dikmen de hiçbir şey gitmiyor. Rampa yukarı çıkarmışcasına
Bari bu hafta yükselmese..Bilmiyorum valla ben esprileri başarılı buldum baya güldüğümü söyleyebilirim. Dikmen ne kadar da çakma Recep olsa da güldürüyor. Ankaralı sonuçta bir de .
Atacan'ın gani duyguları tavan bi şey dedirtmiyor.Yük-se-le-cek @mrt-06.
Yarın Galip'imin yerine tekrarı var. Küçük Ağa tekrarı gibi anlıklarda 5 görebilir.Atacan'ın gani duyguları tavan bi şey dedirtmiyor.
tekrarları kötü gider ve çarş dumura uğrarsanız iyi malzeme çıkarar bana
Düşeceğine ihtimal vermiyorum.Atacan'ın gani duyguları tavan bi şey dedirtmiyor.
tekrarları kötü gider ve çarş dumura uğrarsanız iyi malzeme çıkarar bana
InşAllah.Yük-se-le-cek @mrt-06.
Bir de anlıklara giremiyormuş. Ne kadar üzülürüm bakYarın Galip'imin yerine tekrarı var. Küçük Ağa tekrarı gibi anlıklarda 5 görebilir.
Versen iyi edersinDüşeceğine ihtimal vermiyorum.
InşAllah.
Sana kalsa 2 zor alırdı ama 6 aldı. Yani 3 KATI. 😎Bir de anlıklara giremiyormuş. Ne kadar üzülürüm bak
Versen iyi edersin