Çarşamba'nın Yeni Efendisi Kara Para Aşk

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
wbobYn.jpg

Sabah Gazetesi Tv köşe yazarı Yüksel Aytuğ Atv'de dün akşam ilk bölümü yayınlanan Kara Para Aşk için bir yazı kaleme aldı.İlk bölümün uzun bakışmalar ve karakter tanıtımlarından uzak bir ilk bölüm olduğunu yazan Aytuğ Kara Para Aşk'ın Muhteşem Yüzyıl'dan sonra çarşamba gününün yeni efendisi olacağını belirtti

Yazının tam hali
http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Yazarlar/aytug/2014/03/14/carsambanin-yeni-efendisi

Kara Para Aşk güzel dizi olabilir ama yazıyı yazan Yüksel Aytuğ olunca samimiyet 0 geliyor bana.

Paso atv'yi övüyor. Doksanlar başlarken de Doksanlar Çarşambanın efendisiydi. :F

Ama KPA ile Doksanları bir tutmuyorum tabii. Eleştirim yazıyı yazana. ::)

°°°mobil mesaj°°°

Yazının içeriği hakkında yorum yapılacağına yine Yüksel Aytuğ'un kişiliği hedef alınmış.Fikrini ortaya koyamıyorsun, demagoji de yapma bari..:)

bence kötü haber. yüksel Aytuğ'un maşallah dediği iki gün dayanıyor)))

vışşhh adam uçmuş :F

1.si tuba-engin yakıştı lafı tamamen kişisel bununla bir yere varamaz
2.si kara para aşk ı karagül ve karadayının yanına koymuş onlarla denk tutmuş dur hele bakalım :F
3.sü neboş eleştiriyi haketmiyor kadın kariyer yapacak değil 70 inden sonra ona değinip de bedia enere değinmemesi yanlış olmuş

bazı dizilerinde donuk olmakla eleştirilen tuba büyüküstün bu diziyle kendini geliştirecek gibi.....

bu lafı ben desem bana tuba fanı arkadaşlar: nede olsa tuba karşıtı böyle konuşuyor der karşı çıkarlar:) ama aynı şeyi yüksel aytuğ yazınca övgü oluyor ne iş anlamadım? laf aynı laf, çıkış yerinde sorun var sanırım :)) bende beynimle düşünerek söylüyorum oysa... bu adam başka yeriylemi düşünüyor ?:)

bazı dizilerinde donuk olmakla eleştirilen tuba büyüküstün bu diziyle kendini geliştirecek gibi.....

bu lafı ben desem bana tuba fanı arkadaşlar: nede olsa tuba karşıtı böyle konuşuyor der karşı çıkarlar:) ama aynı şeyi yüksel aytuğ yazınca övgü oluyor ne iş anlamadım? laf aynı laf, çıkış yerinde sorun var sanırım :)) bende beynimle düşünerek söylüyorum oysa... bu adam başka yeriylemi düşünüyor ?:)
sen totonla düşünmezmisin 😱

sen totonla düşünmezmisin 😱

yooo valla düşünürken insanın neresi çalışıyor o konuda tam bir netlik yok mesela sen düşünürken beyninde ses falan geliyormu yok tabiki sessiz sedasız bir yerimizle düşünüyoruz bilen adamlar diyorki siz beyninizle düşünüyorsunuz bu kalp gibi atmıyor o açıdan bilen adamların dediklerine inanmak zorundayız elle tutulur bir sağlamasını yapmak güç

belki totoyla düşünüyoruzdur bellimi olur ?:)

bilen adamlar 40 yıl plüton diye bir gezegenimiz var demişlerdi bizi kandırdılar şimdi o gezegen değil gök şeysi diyorlar demekki bir gün gelecek belkide beynimizle değilde arkamızla düşündüğümüz ortaya çıkacak :)

yooo valla düşünürken insanın neresi çalışıyor o konuda tam bir netlik yok mesela sen düşünürken beyninde ses falan geliyormu yok tabiki sessiz sedasız bir yerimizle düşünüyoruz bilen adamlar diyorki siz beyninizle düşünüyorsunuz bu kalp gibi atmıyor o açıdan bilen adamların dediklerine inanmak zorundayız elle tutulur bir sağlamasını yapmak güç

belki totoyla düşünüyoruzdur bellimi olur ?:)

bilen adamlar 40 yıl plüton diye bir gezegenimiz var demişlerdi bizi kandırdılar şimdi o gezegen değil gök şeysi diyorlar demekki bir gün gelecek belkide beynimizle değilde arkamızla düşündüğümüz ortaya çıkacak :)
vaşşhhhh o ka uzun mesajı anca beyazsoy okur da cevaplar :F

Doğru demiş. :)

Doğan yalakası Mesut Yar Kanal d'yi öven yazı yazınca alkışlıyonuz da Yüksel yazınca mı battı size. :F:F