Çanakkale Çocukları, TV'de İlk Kez Star TV'de!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
3YDia8E6Kstlyzp9sMMosdnI.jpg

Çanakkale Çocukları, tv'de ilk kez bu akşam Star TV'e yayınlanacak.

2012 yılında vizyona giren Çanakkale Çocukları, Sinan Çetin'in yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği bir film. Filmde Haluk Bilginer, Oktay Kaynarca, Yavuz Bingöl ve Wilma Elles başrolde yer alıyor.

Çanakkale Çocukları, tv'de ilk kez, bu gece 00.45'te Star TV'de!

03194426.jpg

Yarın akşama koysalardı iyi olurdu. Anlamlı olsun diye herhalde direk 18 mart olur olmaz yayınlamak istemişler.

aklınca beni mi kışkırtacaksın :D daha yenisin tabi öyle olacağını düşünüyon :d atv an itibariyle batsa umrumda olmaz vadi nerde ben orda
Daha geçen hafta ATV'ye ne beddualar etmiştin. :D

Allah bin türlü belanızı versin inşallah kötü günler görürsünüz bu da benim bedduam lanet olsun böyle kanala lanet ediyorum artık ulan pana film seneye şu kanaldan ayrılmazsanız en büyük pana film düşmanı olacam yeter artık lan kanal bildiğin sömürüyor vadiyi
1 hafta maçla çakış 1 hafta ara ver diğer hafta erken başla erken bit Allah topunuzun belasını versin başlayacam başbakanın gündem özeline yeter lan miting var zaten yarın bi de akşam tv ye mi çıkacak git a haberde konuş işte
adamı dellendirecek bu kanal ya off arkadaş off tam rakipler düşmüş kat kat fark atacaz yaptıklarına bak
ulan pana film sizden bi cacık olmaz bunu hepsi kafasına soksun vadi olmasa aç kalırsınız topunuz aç bu kadar iradesiz bi şirket olamaz