Çalhanoğlu Attı, İnter Sevindi

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Ayın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
33,544
Puanı
1,061
20241106_225747.jpg

UEFA Ṣampiyonlar Liginde bu hafta İnter ile Arsenal karṣı karṣıya geldi.

Milli takımımızda forma giyen futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun da 71 dakika görev aldığı maçı, İnter 1-0 kazandı.

Karṣılaṣmanın tek golü, ilk yarının uzatma dakikalarında penaltıdan geldi. Penaltılarda bariz bir baṣarı sergileyen Çalhanoğlu, bu sefer de topun baṣına geçti ve takımına 3 puanı getiren golü attı.

İnter, bu sonuç ile 4 maç sonrası 10 puan ile 5. sırada bulunuyor.

İṣte İnter seyircisini sevindiren o gol:

Son düzenleme:
Bu Arsenal City ve Real'e ne oldu acaba ya? Hadi Reali Mbabpe eşeği ile Vini bu hale getirdide diğerlerine ne oluyor. :) Pep acaba Klopp'umu özlüyor anlamadım. 😁

Bu Arsenal City ve Real'e ne oldu acaba ya? Hadi Reali Mbabpe eşeği ile Vini bu hale getirdide diğerlerine ne oluyor. :) Pep acaba Klopp'umu özlüyor anlamadım. 😁
Bir cacik olmaz Real'den Mbappe ve Vini sayesinde. Pep niye özlesin :A

• Okudum
Reactions: Hobbit
Bir cacik olmaz Real'den Mbappe ve Vini sayesinde. Pep niye özlesin :A
Yaştaşını bazen özler insan. Yer yer böyle açıklamalara denk geliyorum teknik adamlarda. Ki bu söyleyeceğim büyük bir iddiadır ama guardiola'nın seneye Manchester city'yi bırakacağı söyleniyor

Yaştaşını bazen özler insan. Yer yer böyle açıklamalara denk geliyorum teknik adamlarda. Ki bu söyleyeceğim büyük bir iddiadır ama guardiola'nın seneye Manchester city'yi bırakacağı söyleniyor
Ben sahsen onu cok mutsuz görüyorum, gecen mac özeti izlerken dikkatimi cekti bu. Bence de fazla uzun kalmayacak orada.

• Aynen
Ben sahsen onu cok mutsuz görüyorum, gecen mac özeti izlerken dikkatimi cekti bu. Bence de fazla uzun kalmayacak orada.
Arne Slot, ligi kazanırsa Guardiola bırakır diye bir düşüncem var. Milli takım çalıştırmak istediği biliniyor. Belki bakarsın teknik adamlığı bırakır Klopp gibi.

• İlginç
Reactions: Yakamoz-Asi
Arne Slot, ligi kazanırsa Guardiola bırakır diye bir düşüncem var. Milli takım çalıştırmak istediği biliniyor. Belki bakarsın teknik adamlığı bırakır Klopp gibi.
Sanmiyorum. Guardiola daha genc birakmak icin. Belki seneye degil ama yakin tarihte istedigi Milli takim teknik direktörlügüne ulasacaktir.

• Beğendim
Sanmiyorum. Guardiola daha genc birakmak icin. Belki seneye degil ama yakin tarihte istedigi Milli takim teknik direktörlügüne ulasacaktir.
Brezilya iddiaları her zaman dolanıyor. Olur mu olmaz mı bilinmez. Belki de çıkan söylentiler hep bir şehir efsaneside olabilir.
Ama sen teknik adamlığı bırakma düşüncesine de hazırla kendini. Klopp için kimse beklemiyordu. Pep için neden olmasın.

• Üzücü
Reactions: Yakamoz-Asi