vışşhhchina evli barklı bir ağabeyimiz öyle şeylere bakmaz? onun üstünde mahalle baskısı fazlakorkudan devamlı resimsiz konular seçiyor
)
vışşhhchina evli barklı bir ağabeyimiz öyle şeylere bakmaz? onun üstünde mahalle baskısı fazlakorkudan devamlı resimsiz konular seçiyor
)
gitmeden şuna bak faroyoşunu anplatmışlar bir mendil vver de gözyaşlarını silsin kızcağız
Ekli dosyayı görüntüle 30421
romanını okumustum ben çalı kuşunun ama bu diziyi hiç sevmemiştim açıkcası
sen olmamış diyorsan olmuş demek kiromanını okumustum ben çalı kuşunun ama bu diziyi hiç sevmemiştim açıkcası
tekrar bölümlerinede baktım geçen gün tvde veriyor hiç hoşuma gitmedi olmamış🙂
çok mu komik şopar bak o kadar elem keder akıttım şimdi kanal batıyor
@Çiğdem- ile @destere yi kıskançlıktan paramparça eden aşk
@*YıldırıM* ın kanal d eleminin nedeni
@Bully @yakup09 @denizz19 @aserat54 @sokak sanati @gözlemci @Yiğitt
doğru 15-25 yaş arasına o ka hitap edemedilerHiç beğenmedim bir Zey-Ker değiller.![]()
çok mu komik şopar bak o kadar elem keder akıttım şimdi kanal batıyorBir de 2 milyon veriyor kvp ye
oh olsun onlara
Bu arada video da müzik sesini azaltıp öyle yapsalardı iidi![]()
Ne alaka Burak ve Fahriye'nin da ergen fanı çoktu. Ama doğru ya sen bunların fanıydın o zaman işler değişir.doğru 15-25 yaş arasına o ka hitap edemediler
helal olsun panpa
![]()
fanları değilimNe alaka Burak ve Fahriye'nin da ergen fanı çoktu. Ama doğru ya sen bunların fanıydın o zaman işler değişir.![]()
Tamam fanları değilsin sempatin var.fanları değilim
zeyker elmer yaman-mira sosyal ergen gözdeleri herkes biliyi![]()
her parlak oğlan ergen gözdesi olmiyi panpaTamam fanları değilsin sempatin var.![]()
Burak da parlak oğlan olduğu için o da ergenlerin gözdesi onu napcaz![]()
Tamam. Sen fanı olduğun için ergen gözdesi değildir kesin.her parlak oğlan ergen gözdesi olmiyi panpamisal ajda pekkanla bülent ersoy da bayiliyi burak özçivite
![]()