"Çalıkuşu" Final Yapıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
dikkatli bak panpa arkadaşım hoşgeldin yemiş olmasın :F

dizi 1 ara vverse mayıs sonu haziran başı gibi biter kanal d ye rağmenbu reytingle bu ka sürmek de başarıdır :X
Yok kanka ne Arkadaşım Hoşgeldini o daha süt :F Vadi 11 yıldır yayında ve yemediği dizi kalmadı bu sezon kaç tane Kanal D dizisini bitittirdi tahmin et bakalım :F Vadi totalde yani bu sönük haliyle 12 alırken diğer programlar 7 zor alıyor aç bir daha bak gözden kaçmasın

Yok kanka ne Arkadaşım Hoşgeldini o daha süt :F Vadi 11 yıldır yayında ve yemediği dizi kalmadı bu sezon kaç tane Kanal D dizisini bitittirdi tahmin et bakalım :F Vadi totalde yani bu sönük haliyle 12 alırken diğer programlar 7 zor alıyor aç bir daha bak gözden kaçmasın
valla çalıkuşunun salısı ile perşembesi arası fark yok ):)))))

Kanal D reyting toplasın diye önceden bi haber salar bakti reyting artmıyor sonra bitirir (cengiz semercioğlu yazısı gibi oldu:A)

Bekleniyodu bu reyitbglerle daha fazla devam etmesi süpriz olurdu

Merhamet ve İntikam dizisi yayından kaldırıldı Çalıkuşu kaldırılmış nolur.:A

Çalıkuşu Küçük Ağa'dan sonra yayınlanınca çok iyi yükseliş yaşamıştı A\B'de 7+ aldığını hatırlıyorum ama daha sonra düşüşe geçti ve gün değiştirdi.1 sezon boyunca devam etmesi ve sevilmesi büyük başarı.Fahriye Evcen umarım güzel bir diziyle yeni sezonda ekranlara döner.

Çok üzüldüm güzel diziydi ama ben buna hayla çok şaşırıyorum
Kanal D bu reytinglerle bu diziyi nasıl tuttu??
Dizide ki en büyük eksik dizinin %80 nin aksiyon ve gerilim olmadan geçmesi diziyi bayatlattı:(:(

İyi direndi.:)Feride Anadolu'ya gidebildi mi.(b)
Anadoluya gidince yükselecek diyolardı gidemediyse fena gülerim. :F

Son düzenleme:
Fahriye Evcen için çok üzüldüm, yayından kalkan 3.dizisi oldu Yaprak Dökümü'nden sonra :(

Rusya para vermemiş sanırım buna tüh. :F

Çalılıkkuşu yuvadan uçtu. :A