"Çakır" Efsanesi Bitti

XanTier

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,292
Puanı
1,060
Ekli dosyayı görüntüle 2222'nın canlandırığı "Süleyman Çakır" karakterinin Kurtlar Vadisi dizisindeki karısı, Ekli dosyayı görüntüle 2223'ın canlandırdığı "Nesrin Çakır" karakteri dün gece yayınlanan Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni bölümünde trafik kazası sonucu diziye veda etti. Bu olay sadece bir trafik kazası mı yoksa bu olayın ardından başka olaylar mı çıkacak ileriki bölümlerde Kurtlar Vadisi Pusu izleyicileri görecek.
6598Adsiz.jpg

İpek Tenolcay'a bundan sonraki oyunculuk hayatında başarılar.

çakıra ihanet ediyodu çok iyi oldu
çakır a ihanet eden herkes ölsün kim varsa

çakır ın karısıydı nesrin şimdilerde mete beyle yakınlaşmıştı çakır gibi bi efsaneye ihanet ediyodu yani :D anladın mı :D

karısının ve velatlarını emanet ettiği memeati kızıyl evlenirkenhainlğin daniskasnı yapmış masal anlatmayın bize:d

- - - Ekleme - - -

karısının ve evlatlarını emanet ettiği memeati kızıyl evlenirkenhainlğin daniskasnı yapmış masal anlatmayın bize:d

çakırın oglu yaşamıyormu efaNe nasıl bittiyor .tamam kendi gigtti karısı gitti kızı gitti oglu kaldı sonuçta. kurtların çakıra düşmanlıgı yakında pusattıda bir kazaya ugratır ama :))))))

Son düzenleme:
adam ölmüş üzerinden kaç yıl geçmiş başkasıyla olamazmı :D

çakır a ihanettir bu gerçi polat onayladı ama biz onaylamadık çakır unutullcak adam değil ihanet etti :D nesrin bana çakırı hatırlatıyo du ama senaristler en iyisini bilir :D

- - - Ekleme - - -

karısının ve velatlarını emanet ettiği memeati kızıyl evlenirkenhainlğin daniskasnı yapmış masal anlatmayın bize:d

- - - Ekleme - - -

karısının ve evlatlarını emanet ettiği memeati kızıyl evlenirkenhainlğin daniskasnı yapmış masal anlatmayın bize:d

tamam işte memati çakırın emanetini korudu ve selviyle evlendi hatta öldüğü bölüm çakırın mezarına gitti anlattı durumu

çakırın oglu yaşamıyormu efaNe nasıl bittiyor .tamam kendi gigtti karısı gitti kızı gitti oglu kaldı sonuçta. kurtların çakıra düşmanlıgı yakında pusattıda bir kazaya ugratır ama :))))))

pusat selvi duruyo doğru ama pusat çakırın tırnağının kiri olamaz ilk önce adam olsun uyuşturucuyu bıraksın hele

- - - Ekleme - - -

Allah Rahmet Eylesin:)Bir keresinde ağzına silah çekip vurmuştu.Ağzı yarılmıştı ama ölmemişti.Vay be o sahne hiç gözümden gitmiyor

aynen aga ölümüne çok çok şaşırdım

çakır a ihanettir bu gerçi polat onayladı ama biz onaylamadık çakır unutullcak adam değil ihanet etti :D nesrin bana çakırı hatırlatıyo du ama senaristler en iyisini bilir :D

- - - Ekleme - - -

tamam işte memati çakırın emanetini korudu ve selviyle evlendi hatta öldüğü bölüm çakırın mezarına gitti anlattı durumu

hmm tamam demekki sen abi dediğin adamın kızıyla evlenirsin sorun değil anladım

karşılaştırma değil perygamberimizden örnek veriyom ne alaka tövbe haşa

pergamberimizden örnek veriyom lafı nerelere çekiyo gel de buna .......

Forum İstatistikleri

Konular
176,357
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06