Çağatay Ulusoy'un Yeni Projeleri Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,316
Puanı
1,060
thumbs_b_c_4038a5a022053fde8aa5c992b307bee7.jpg

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy'un yeni projeleri şimdiden belli oldu.

Şu sıralar BluTV'de ekrana gelen 'Yeşilçam' dizisinin 2. sezon çekimlerini sürdüren Ulusoy, bu projeden sonra yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği bir üçleme film serisinin ilk halkasında rol alacak. Senaristliğini 'Yeşilçam'ı da kaleme alan Levent Cantek'in üstlendiği, Netflix'te ekrana gelecek olan serinin 'Black Mirror' tarzına benzer bir iş olduğu belirtiliyor.

Öte yandan Türkiye atılımlarını hızlandıran Amazon Prime'ın yerli projeler için sipariş vermeye başladığı, Ulusoy'un da 2022'de çekilecek olan bu projelerden birinde rol alacağı da son iddialar arasında.

Kaynak: Sina Koloğlu

Çok saçma o kadar insan var sadece Çağatay Ulusoy'u seçiyorlar dijital dizi sektörü de yerli dizi sektörüne benzemeye başladı...

Black Mirror benzeri dizi türk yapımı mı olacak ? Başka bir sitede yabancı dizi ismi söylendi de yeni proje için.
------

Şahsen ben Çağatoy Ulusoy'dan memnunum. Çünkü 60 küsür ülkede ilk 10 a girmişti Kağıttan Hayatlar. Türkiye Netflix globalde yer edebilmesi için çok sağlam bir isim ve gerekli olduğunu düşünüyorum ben.

Son düzenleme:
Menajerimi sağlam çalışıyor. Çağatay bu saatten sonra hedefini yurt dışı olarak belirlemeli.

Amazon Prime'ın Türkiye'ye dizi çekeceği söylentisi çok uzun süredir var ancak bir türlü gelemediler. Umarım 2022 doğrudur. Şu an resmen üvey evlat muamelesi yapıyorlar. Diğer ülkelerde şahane içerikleri varken Türkiye'deki içerikleri çok sınırlı...

Her dijital dizi atılımında sürekli bi' Çağatay Ulusoy veya Metin Akdülger'in adı geçiyor. Sektörde erkek oyuncu kıtlığı mı var? Başarılı oldukları şüphesiz fakat iddialı projelerde farklı isimleri de görmek istiyorum açıkçası.

Özellikle Yeşilçam'la ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu gösterdi ama yine de Türkiye kültür elçisi gibi tüm platformlarda Çağatay da olmayıversin yani. Haluk Bilginer'le yarışıyor her platforma proje yapma konusunda. :A

TV'ye dönmeye niyeti yok sanırım. Bir de herkesin dediği gibi neden bu adama bu kadar dijitalden teklif gidiyor başka oyuncu mu yok çözemedim.

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy