Çağatay Ulusoy'a Bir Darbe Daha

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ateş olmayan yerden duman cikmaz kardes, cıkan cıktı Cemal Hünal , Cenk Eren ciktilar hep.
Çağatayın durumu farklı, anladıgım kadarıyla kullanmaktan ziyade TEMİN ETMEKLE yani en basit tanımıyla TORBACILIK ile suclanıyor ve hala cıkamadi. Demek ki var bişeyler.. Yine de günahını almayayım ama öyle görünüyo vaziyet.

çagtay gibi biri rahat bu izi siler beyler türk halkı çabuk unutur yeterki çagtay savaşsın oyunculuk eğitimi alsın. tarkanda girdi çıktı adam yine bir numara oldu.

Öncelikle Tarkan ile Çağatay Ulusoyu bir tuttuğun için kutluyorum. Tarkan kaç yıldır piyasada 1., bu çocuk daha dün çıktı ortaya. Üstelik Tarkan satıcı değildi sanırım, bu satıcıymış.

ccagatay güzem karaca uyusturucu nedeni ile goz altında gizem senin ne ısın var burda ulan boyle mı olmalı !

Öncelikle Tarkan ile Çağatay Ulusoyu bir tuttuğun için kutluyorum. Tarkan kaç yıldır piyasada 1., bu çocuk daha dün çıktı ortaya. Üstelik Tarkan satıcı değildi sanırım, bu satıcıymış.

o kadar çok grip çıkan var ki niran ünsal yıldız tilbe peker açık alın.. say say bitmez. piyasada jon sıkıntısı var ay yapım çalışmaz diğerleri havada kapar

Valla Allah kimseyi sizin elinize düşürmesin. Linç edersiniz adamı.

Önce bi kesinleşsin de sonra konuşalım. Eğer haber yalan çıkarsa, daha sonra yazdıklarınızdan utanmayın bence.

o kadar çok grip çıkan var ki niran ünsal yıldız tilbe peker açık alın.. say say bitmez. piyasada jon sıkıntısı var ay yapım çalışmaz diğerleri havada kapar

Ama Tarkan gibi zirveyi alamaz bence. Best Model devam ediyor, yeteneksiz yakışıklı adamlar çıkmaya devam eder. :)
Not: Kıvanç T. de modellikten gelme fakat o kendini geliştirdi.

Projenin olmamasini istiyordum zaten. Insallah aklanir ama zor gibi görünüyor.

Ay Yapım haberlerinin gerçek olduğunu sanmıyorum. Bu dizi Türkiye'ye göre uyarlanamaz zaten.

Eğer gerçekse ki bu haberler hiç inanmıyorum böyle birşey yapılsa bile bu çok büyük bir saygısızlık Çağatay'a. Daha kesinleşen birşey yok. Cenk Eren dün akşam Show TV ve SkyTürk360'ta ekrana gelen "İzzet Paşa" programında açıklama yaptı ve bunların bir komplo ve yanlış anlama olduğunu ima etti.

Ay Yapım haberlerinin gerçek olduğunu sanmıyorum. Bu dizi Türkiye'ye göre uyarlanamaz zaten.

Eğer gerçekse ki bu haberler hiç inanmıyorum böyle birşey yapılsa bile bu çok büyük bir saygısızlık Çağatay'a. Daha kesinleşen birşey yok. Cenk Eren dün akşam Show TV ve SkyTürk360'ta ekrana gelen "İzzet Paşa" programında açıklama yaptı ve bunların bir komplo ve yanlış anlama olduğunu ima etti.

8 ay teknik takip var. ne koplosu ya her hapise girende koplo diyor :))))

8 ay teknik takip var. ne koplosu ya her hapise girende koplo diyor :))))
Cenk Eren kendisi hakkında çıkan içiyor haberlerini tamamen yalanladı.

Durum hakkında şöyle söyledi. Hayranlarımızla fotograf cektiriyoruz, o fotograflara istinaden böyle bir şey gerçekleşti dedi. Uyuşturucu içen bir hayranı ile fotograf cektirmiş olabilir. Çağatay Ulusoy ve diğerleri içinde aynı şey geçerlidir. Umarım tez zamanda aklanırlar.

Ece Yörenç'e sormuşlar.Çağatay projeden çıkarıldı mı diye
Ece Yörenç'de 'Öyle Bir Şey Yok' cevabını vermiş

bence çok saçma bir karar. kullanır kullanır. doğru değil tabii de bu oyuncuların örnek olması gerekir, dizimizde oynatmayalım bakış açısı mantıklı gelmiyor bana. hem çağatay ulusoy her türlü dizi bulur bence.

- - - Ekleme - - -

bence çok saçma bir karar. kullanır kullanır. doğru değil tabii de bu oyuncuların örnek olması gerekir, dizimizde oynatmayalım bakış açısı mantıklı gelmiyor bana. hem çağatay ulusoy her türlü dizi bulur bence.

eğer senaryoyu ece-melek yazacaksa atsınlar çağatay ulusoy'u. çağatay'a yarar bu durum. çünkü ece-melek ilk 10 bölümden sonra konu bulamayıp saçmalıyor