- Reaksiyon puanı
- 17,771
- Puanı
- 1,061
Cuma günü uyuşturucu kullandıkları iddiasıyla göz altına alınan, aralarında Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Yusuf Akgün gibi ünlülerin bulunduğu şüpheliler serbest bırakıldı.
Gizem Karaca "Emir'in Yolu" dizisinin son bölümlerine doğru kendini baya bir geliştirmişti.Bir kaç programa katılırlar, biraz ortalarda görünmezler, sonra unutulur gider. Zaten Gizem Karaca bir şey yapamazdı ama Çağatay Ulusoy kendini geliştirirse tekrar zirveyi zorlar, belki de zirveye yerleşir.
Geçmiş olsun her ikisini de.
Başrol oynar, güzel kız ama oyunculuğu yok. Çok geliştirmesini beklemiyorum hatta oyunculuğunu geliştimeden bile yapımcıların aranılan ismi olabilirdi. Fakat işleri tutmuyor, bence tutmayacak da.
Gizem Karaca "Emir'in Yolu" dizisinin son bölümlerine doğru kendini baya bir geliştirmişti.
Eminim gelecekte çok iyi bir başrol oyuncusu olacak. Ve yapımcılar tarafından aranılan bir isim olacak. Bu işe ismi karıştığı için çok üzülmüştüm...
Oyunculuğunu bence geliştirmeye başladı. Birçok yerde de ders aldığını ve devam ettiğini söyledi. Son haberlere bakarsak hala yapımcıların aranılan ismi.Başrol oynar, güzel kız ama oyunculuğu yok. Çok geliştirmesini beklemiyorum hatta oyunculuğunu geliştimeden bile yapımcıların aranılan ismi olabilirdi. Fakat işleri tutmuyor, bence tutmayacak da.Ön yargı değil, sadece öyle düşünüyorum.
Başrol oynar, güzel kız ama oyunculuğu yok. Çok geliştirmesini beklemiyorum hatta oyunculuğunu geliştimeden bile yapımcıların aranılan ismi olabilirdi. Fakat işleri tutmuyor, bence tutmayacak da.Ön yargı değil, sadece öyle düşünüyorum.
Gizem Karaca mı o?
aga boya yapmadan bu haldeler şuraya bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?