Çağatay Ulusoy Serbest Bırakıldı

Billy Kane

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
17,771
Puanı
1,061
Cuma günü uyuşturucu kullandıkları iddiasıyla göz altına alınan, aralarında Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Yusuf Akgün gibi ünlülerin bulunduğu şüpheliler serbest bırakıldı.

Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca Serbest Bırakıldı!

Son olarak "Emir'in Yolu" dizisinde rol alan Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından tutuklanmışlardı.

Ancak hakimin bu sabah verdiği karara göre ikili serbest bırakıldı.

cagatay-ulus-165936E5.jpg

Ve iki oyuncuya da ağızlarına geleni söyleyenlere muhteşem bir yanıt olmuş...

Geçmiş olsun iki oyuncuya da. :)

Bir kaç programa katılırlar, biraz ortalarda görünmezler, sonra unutulur gider. Zaten Gizem Karaca bir şey yapamazdı ama Çağatay Ulusoy kendini geliştirirse tekrar zirveyi zorlar, belki de zirveye yerleşir.
Geçmiş olsun her ikisini de. :)

Her ikisi de Emir'in Yolu dizisinin oyuncuları bu arada, hatta bir oyuncu daha var o diziden. Bana bu pek mantıklı gelmiyor. :)

Bir kaç programa katılırlar, biraz ortalarda görünmezler, sonra unutulur gider. Zaten Gizem Karaca bir şey yapamazdı ama Çağatay Ulusoy kendini geliştirirse tekrar zirveyi zorlar, belki de zirveye yerleşir.
Geçmiş olsun her ikisini de. :)
Gizem Karaca "Emir'in Yolu" dizisinin son bölümlerine doğru kendini baya bir geliştirmişti. :)

Eminim gelecekte çok iyi bir başrol oyuncusu olacak. Ve yapımcılar tarafından aranılan bir isim olacak. Bu işe ismi karıştığı için çok üzülmüştüm...

serbest bırakılmalaı suçsuz olduklarını göstermez. muhtemelen davaları devam edecek

Çağatay Ulusoy'un ve Gizem Karaca'nın yüz ifadesine bakarsak çok kötü günler geçirmişler. Geçmiş olsun.

Gizem Karaca "Emir'in Yolu" dizisinin son bölümlerine doğru kendini baya bir geliştirmişti. :)

Eminim gelecekte çok iyi bir başrol oyuncusu olacak. Ve yapımcılar tarafından aranılan bir isim olacak. Bu işe ismi karıştığı için çok üzülmüştüm...
Başrol oynar, güzel kız ama oyunculuğu yok. Çok geliştirmesini beklemiyorum hatta oyunculuğunu geliştimeden bile yapımcıların aranılan ismi olabilirdi. Fakat işleri tutmuyor, bence tutmayacak da. :) Ön yargı değil, sadece öyle düşünüyorum. :)

Başrol oynar, güzel kız ama oyunculuğu yok. Çok geliştirmesini beklemiyorum hatta oyunculuğunu geliştimeden bile yapımcıların aranılan ismi olabilirdi. Fakat işleri tutmuyor, bence tutmayacak da. :) Ön yargı değil, sadece öyle düşünüyorum. :)
Oyunculuğunu bence geliştirmeye başladı. Birçok yerde de ders aldığını ve devam ettiğini söyledi. Son haberlere bakarsak hala yapımcıların aranılan ismi.

Gold Film, Medyapım gibi yapım şirketlerinin dizisinde başrol olarak teklif aldığı haberleri çıkmıştı. :)

Sana katılmıyorum. Oyunculuğunu gayet başarıl buluyorum şuana kadar 2 projede yer aldı ki Eve düşen Yıldırımın o kadar bölümü görmesi bile mucizeydi. Çünkü daha ilk işiydi
Emirin yoluna gelince o kadar da kötü değildi Show tv boş bi güne alsa pekala idare ederdi

Son düzenleme: