Çağatay Ulusoy Romantik Komedi Dizisinde Oynayacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Menajeri Selin Boronkay'la akşam yemeği için Bebek'teki bir restoranda buluşan Ulusoy, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Çağatay Ulusoy, "Yeni sezonda romantik komedi tarzın bir dizide rol alacağım" dedi.

231120111700133853593_2.jpg

ben çağatay yeni sezonda ne yapacak hiç merak etmiyorum ama hazal ne yapacak yeni sezonda eğer önümüzdeki sene yeni bir dizide oynarsa hazalı takip edeceğim ..

ben çağatay yeni sezonda ne yapacak hiç merak etmiyorum ama hazal ne yapacak yeni sezonda eğer önümüzdeki sene yeni bir dizide oynarsa hazalı takip edeceğim ..

Umarim Hazal Kaya yeni sezon için bir dizide oynar. Hazal Kaya çok degerli bir oyuncu.

Cagtay komedı oynayacak kadar yetenegı yok. yakısıklılıkla anca drama oynarsın. ayrıca romantık komedı dızılerı tutmuyor. senaryo bır mudet sonra cokuyor.

Umarim Hazal Kaya yeni sezon için bir dizide oynar. Hazal Kaya çok degerli bir oyuncu.

geçen sene özgü namala takılmıştı hanımın çiftliğini bırakamamıştım :)) önümüzdeki sene berende dizi çevirmiyor ortada kaldık ya hazal ya beren mutlaka birinin dizisi olmalı... perşembe gününe özellikle fatmagülün tahtını devralmalı birisi ..:)

Beren seneye bır donem dızisinde oynayacagini soyledi

çağatay da çok iyi bir yetenek yok ama hayranları sayesinde 15-20 share arası alır komedi tutturmak zordur hele romantik komedi espri tarzı belli 10 bölümden sonra düşmeye başlar çarşamba-perşembe veya cumaya konursa bu reytingi alma şansı bile yok

Ewet Hazal Kayayi kesinlikle yeni sezonda görmek istiyorum ...