- Reaksiyon puanı
- 9
- Puanı
- 149
Feriha'da oynarken izliyorlar, sen ergenler izleyecek diyorsun Feriha'yı sadece ergenler mi izliyor? :GDG: ben ÇAğatay'ı pek sevmem ama oyunculuğuna laf etmiyorum. :GDG:
Feriha'da oynarken izliyorlar, sen ergenler izleyecek diyorsun Feriha'yı sadece ergenler mi izliyor? :GDG: ben ÇAğatay'ı pek sevmem ama oyunculuğuna laf etmiyorum. :GDG:
polly hala yazdıgımı yanlıs anlamakta ısrar edıyorsun en azından takas ıle kryes hemen duzeltıyorlar ))))) bu cagatay sevgısı neymıs boyle gozlerını kor ettı ))))))))))
dıyorum kı "cagatayın dızısı ıyıde olsa kotude olsa ergen kızlar ızleyecek" burdan cagatayı yaslılar ızlemıyecek manası cıkmıyor. burdan ergenler mutlaka ne olursa olsun cagatayın yenı dızısını ızler manası cıkıyor. umarım bu kez anlamıssındır )))))))))))))
bu arada ne oyunculugu yahuuu ....tıyatroda dokturmus odullerı toplamıs sankı ))))) kameraya ıkı bakıs atmak nerde oyunculuk oldu ))))))
Polat'ta da oyunculuk yok ama oyuncu diye tutturuyolar o da iki bakışla ünlü oldu.
Sende mı poly ))) yanlıs anlama kervanına takas kryesten sonra sende katıldın ))))))) daha yayınlanmayan dızı buyukler nasıl ızlıyor ))))))
dıkat edersen "ızleyecekler" dedım bundan sonrakı projelerı ıcın ... ferıha ıcın demedım..
yapma gözünü sevim ya polat ta nasıl oyunculuk yok türkiye nin en iyi oyuncularından biri hakkını yiyosunuz.Polat'ta da oyunculuk yok ama oyuncu diye tutturuyolar o da iki bakışla ünlü oldu.
alloo benim adımı orda burda kullanma benim bişeyi yanlış anladığım yok senin anlayamama gibi bi sorunun var
vallahı sayfalar orda duruyor. sen gs nın ve fb nın uefaya katılmadıgı sene kurtların fb ve gsyı gectıgını ıspata kalktın ))))))) anlayısına hayranız anlıyon ama bır garıp anlıyon )))))
sende anlama sorunu var.gs-fb avrupada yok sen bana vadi nin gs ya da fb nin maçıyla reyting tablosu göster diyosun çok ilginç geçmiş senelerde var ve gösterdim bu yıl bjk vardı onu da geçiyo zaten dedim