Çağatay Ulusoy İçin Dizi Haberi Yalan Çıktı!

Polyanna ~

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
9
Puanı
149
Çağatay Ulusoy'un menajeri Selen Boronkay'dan yanıt geldi.

Milliyet gazetesinin TV ekinde çıkan habere Çağatay Ulusoy'un menajeri Selen Boronkay'dan yanıt geldi.

'İki Yaka Bir İsmail' dizisinin 6. bölümünde konuk oyuncu olarak rol alacağı yazılan Çağatay Ulusoy'un dizide rol almayacağı ortaya çıktı. Ulusoy'un menajerliğini yapan Selen Boronkay, Twitter'dan bu haberi yalanlayıp Çağatay Ulusoy'un herhangi bir dizide rol almayacağını açıkladı.

İşte o tweet;

profile_image
Cagatay Ulusoy un ATV de ki dizide konuk olacagi haberi asılsizdir bilginize.​

iki yaka bir ismail dizisi için sevindirici ve hayırlı haber... mutlu olduk :))

ATV ve Erdal Özyagcilar öyle söylemiyor ama.. :)

Cagatay Ulusoy anlasilan gelecek sezon tamamen kendi dizisine odaklanacak. Iyi :)

bence çok yorulmuştur bu sene şöyle 20 veya 30 yıl dinlenmesi lazım :))

sevindim iki yaka bir ismaili izlemiyecektim. şimdi en azından ilk bölüme bakarım.. klasik aile komedi dizisi beni aşar. artık türkiye böyle ailer kalmadı çok yapmacık duruyor

çocuk yakışıklı diye çekemiyorsunuz. :5:

çekiyorum ama yanaklarını :))))))))))))) tek yakışıklı değil birde elma yanaklı :)))))))))))))))) ama drama çeksin bizden uzak dursun :))))))))) geniş yanaklı familyanın en yakışıklı ama bu işler yakışılıklıkla olmaz

bize ne ...onu liseli kızlar düşünsün bizle işi olmaz :))))))))))) romantik dramlarıda mimiksiz oynar kızlarda hayran hayran bakar işte.:)))))))))) asla kaliteli bir dizi çekemez çünkü kaliteli dizide batar çünkü oynayamaz