- Reaksiyon puanı
- 40,355
- Puanı
- 1,060
Eylül hariç kadro değişmişYeni katılan kimdi ya? Ben son sezonu izlemedim. @Forumdash
Eylülü ilk sezonda vuran ama gösterilmeyen eski sevgilisi
Eylül hariç kadro değişmişYeni katılan kimdi ya? Ben son sezonu izlemedim. @Forumdash
Zaten belliydi ilk sezonun sonundan sonra öyle olacağı... Gerçi ben yeni sezonun ilk bölümüne bakmıştım ama sonra devamını getirememiştim uzun süreli şehir dışına gittiğim için. Bir ara izlemek lazım ama ilk sezonun tadı gerçekten ayrıydı.Eylül hariç kadro değişmiş
Eylülü ilk sezonda vuran ama gösterilmeyen eski sevgilisi
Evet ilk sezon dizi adının hakkını veriyordu Sen yine de izlemeye gayret et. Süreleri kısa biliyorsunZaten belliydi ilk sezonun sonundan sonra öyle olacağı... Gerçi ben yeni sezonun ilk bölümüne bakmıştım ama sonra devamını getirememiştim uzun süreli şehir dışına gittiğim için. Bir ara izlemek lazım ama ilk sezonun tadı gerçekten ayrıydı.
İzleyeceğim zaten yakında, güzel bir iş sonuçta.Evet ilk sezon dizi adının hakkını veriyordu Sen yine de izlemeye gayret et. Süreleri kısa biliyorsun
Yorumunu gerçekten merakla beklıyorum Çünkü çok farklı ve bu farklılık bambaşkaİzleyeceğim zaten yakında, güzel bir iş sonuçta.
Merak ettirdin şimdi ama izlemem daha birkaç ayı bulabilir, gerçi kafam ne zaman eserse.Yorumunu gerçekten merakla beklıyorum Çünkü çok farklı ve bu farklılık bambaşka
Merakın gazı kaçar bi kaç aya 20dakkalık dizi ortalama yolda bile izlersin (telefonun ekranını kısarak)Merak ettirdin şimdi ama izlemem daha birkaç ayı bulabilir, gerçi kafam ne zaman eserse.
Hayırlısı diyelim, izleyince etiketlerim yorumlaşırız.Merakın gazı kaçar bi kaç aya 20dakkalık dizi ortalama yolda bile izlersin (telefonun ekranını kısarak)
tmm bekliyorumHayırlısı diyelim, izleyince etiketlerim yorumlaşırız.