Yok bea ben rahatım hoş ayırsamda geniş olacağımı zannetmiyorum ayrıca burda her türlü ihtiyacımı annem görüyor yemek olsun bulaşık olsun öyle ben dert edinirim kendime zaten tembel ve üşengeçin tekiyimÇok mu çok iyisin
Evini ayır bak nasıl geniş oluyorsun :-D
Ohaaaness 😱😱😱 Kızda yapıyor yani iyi vallaYok bea ben rahatım hoş ayırsamda geniş olacağımı zannetmiyorum ayrıca burda her türlü ihtiyacımı annem görüyor yemek olsun bulaşık olsun öyle ben dert edinirim kendime zaten tembel ve üşengeçin tekiyim
Benim yemek ve bulaşık işini o gün eve gelen kıza yaptiriyorum
Ahahah birde para bu iyi oldu ama .D beleşe kim kimin sidikli donunu eller değilmiOhaaaness 😱😱😱 Kızda yapıyor yani iyi valla
Parasıyla değil mi
Waoff çok sert aman kız duymasın bunlarıAhahah bira bu iyi oldu ama .D beleşe kim kimin sidikli donunu eller değilmi
Aynen Parasiyla sonucta
Biri gidiyor diğeri geliyor evi ne hale getirmişsinWaoff çok sert aman kız duymasın bunları
Kaç tane var her gün birisi kim duyacak
Oh anasını satım keyfler keyiffBiri gidiyor diğeri geliyor evi ne hale getirmişsin
Hayatımı yaşıyorum
En iyisi de bende öyle fırsta yok belki yazlıkda olur bu tür şeyler yoksa fırsatım yok yani 😉 ama kızın biri çağırmıştı evine ben gitmemiştim hergünde ısrar ederdi oysakiOh anasını satım keyfler keyiff
Bir daha genç olmam dedim kızlarla hayat yaşıym dedim
Ailen nerede peki?En iyisi de bende öyle fırsta yok belki yazlıkda olur bu tür şeyler yoksa fırsatım yok yani 😉 ama kızın biri çağırmıştı evine ben gitmemiştim hergünde ısrar ederdi oysaki
En iyisi de bende öyle fırsta yok belki yazlıkda olur bu tür şeyler yoksa fırsatım yok yani 😉 ama kızın biri çağırmıştı evine ben gitmemiştim hergünde ısrar ederdi oysaki
Alemsin ya bende eskiden öyle düşünüyordum kuzen saolsun sonrasi benim oldu
Bu kadar yakın demek doğrusu helal olsun o zaman 😉 Eve gelip baskın yapmıyorlarmı sanaAilen nerede peki?
Arka mahalle deler