Çıktığınız Kişinin Suratına Ayrıldıktan Sonra Bakabilirmisiniz?

Çok mu çok iyisin :A

Evini ayır bak nasıl geniş oluyorsun :-D​

Çok mu çok iyisin :A

Evini ayır bak nasıl geniş oluyorsun :-D
Yok bea ben rahatım hoş ayırsamda geniş olacağımı zannetmiyorum ayrıca burda her türlü ihtiyacımı annem görüyor yemek olsun bulaşık olsun öyle ben dert edinirim kendime zaten tembel ve üşengeçin tekiyim :A

Yok bea ben rahatım hoş ayırsamda geniş olacağımı zannetmiyorum ayrıca burda her türlü ihtiyacımı annem görüyor yemek olsun bulaşık olsun öyle ben dert edinirim kendime zaten tembel ve üşengeçin tekiyim :A

Benim yemek ve bulaşık işini o gün eve gelen kıza yaptiriyorum :D

Benim yemek ve bulaşık işini o gün eve gelen kıza yaptiriyorum :D
Ohaaaness 😱😱😱 Kızda yapıyor yani :D iyi valla

Ahahah bira bu iyi oldu ama .D beleşe kim kimin sidikli donunu eller değilmi :D
Aynen :D Parasiyla sonucta​

Waoff çok sert :D aman kız duymasın bunları :A

Kaç tane var her gün birisi kim duyacak :D

Biri gidiyor diğeri geliyor evi ne hale getirmişsin :F

Hayatımı yaşıyorum :D

Oh anasını satım :D keyfler keyiff :D

Bir daha genç olmam dedim kızlarla hayat yaşıym dedim :D

Oh anasını satım :D keyfler keyiff :D

Bir daha genç olmam dedim kızlarla hayat yaşıym dedim :D
En iyisi :D de bende öyle fırsta yok belki yazlıkda olur bu tür şeyler yoksa fırsatım yok yani 😉 ama kızın biri çağırmıştı evine ben gitmemiştim hergünde ısrar ederdi oysaki :D

En iyisi :D de bende öyle fırsta yok belki yazlıkda olur bu tür şeyler yoksa fırsatım yok yani 😉 ama kızın biri çağırmıştı evine ben gitmemiştim hergünde ısrar ederdi oysaki :D

Alemsin ya :D bende eskiden öyle düşünüyordum kuzen saolsun sonrasi benim oldu :D

Alemsin ya :D bende eskiden öyle düşünüyordum kuzen saolsun sonrasi benim oldu :D
Ailen nerede peki? :)