@Çiğdem- sevmiyormuş o tür sahneleri o yüzden koymamışlar heraldeama +18 sahneler pek yok onun için çok iyi vermedim puanım iyi
@Çiğdem- sevmiyormuş o tür sahneleri o yüzden koymamışlar heraldeama +18 sahneler pek yok onun için çok iyi vermedim puanım iyi
çiğdemle hep o tarz diziler izliyoruz burda niye tutucu davranıyorki?@Çiğdem- sevmiyormuş o tür sahneleri o yüzden koymamışlar heralde
çiğdemle hep o tarz diziler izliyoruz burda niye tutucu davranıyorki?
Karakter olarak mı girmek istiyorsundiziye bizide ekle istersen
Katil'in kim olduğu konusunda haftaya inanılmaz şeyler yaşanacak bulabileceğinizi zannetmiyorumçok heyecanlı bir bölüm olmuş katil kim olabilir fikrim yok herkes olabilir .. ilerleyen bölümlerde netleşir dediğin gibi ..
okunaklı ve güzel bir yazı olmuş sadece zaman hataları var bazen geçmiş zaman bazen geniş zaman ekleri kullanılmış .. onun haricinde dörtdörtlük .. iyi yani..
benim açımdan hiç mi hiç sorun çıkmaz kahramanların tüm bölümlerde cıbıl dolaşsa itiraz etmemKarakter olarak mı girmek istiyorsun
Katil'in kim olduğu konusunda haftaya inanılmaz şeyler yaşanacak bulabileceğinizi zannetmiyorum
Teşekkür ederim valla ,evet ufak tefek hatalar olabilir,kalbin temiz valla haftaya birazcık +18 sahne vardı bir sorun çıkarmaz umarım onlar
Ahahahbenim açımdan hiç mi hiç sorun çıkmaz kahramanların tüm bölümlerde cıbıl dolaşsa itiraz etmembirde resimli olmalıki bizde görelim
İyi valla siz kaşındınız girip ölmeye niyetiniz varsa@gözlemci araya konuk karakterler sok her bölüm bir kişiyi ,iyi reklam olur
Aklımda çok güzel senaryo var kızın teki kurtarıcak seni ama gerisini sölemem sürprizi kaçar@gözlemci ben hemen ölmek istemiyorum , katil beni öldürmeye çalışsın ama başaramasın
@Çiğdem- kurtarabilir beniAklımda çok güzel senaryo var kızın teki kurtarıcak seni ama gerisini sölemem sürprizi kaçar
Yok canım ya çiğdem belki ilerleyen bölümlerde girer o kurataramaz seni sen gidicisin@Çiğdem- kurtarabilir beni
ya ben ölmeyeyim yaYok canım ya çiğdem belki ilerleyen bölümlerde girer o kurataramaz seni sen gidicisin
O gnki ruh halime göre olur ama ölürüsn diye planlamıştım ölmezsen diziden çıkaramam seniya ben ölmeyeyim ya
Ahahahsana zaten no problem olan diziye olur bitirilebilir felan herneyse ben müsade etmem gecenin bir yarısı yayınlıyorum küçük çocuklar bakmasın ne diyimzaten +13 diyorgelecek işin asıl faslı ilerleyen bölümlerde ,resimler için uygun karakterler bulamadım ,bulursan haber ver ekleriz sorun olmaz 😉
İyi valla siz kaşındınız girip ölmeye niyetiniz varsaben hallederim ama 2.bölümüm hazır anca 3.bölümde seni sokacağımhazır ol sahnene !!
hadi ben 3 .bölümde öleyim o zmanO gnki ruh halime göre olur ama ölürüsn diye planlamıştım ölmezsen diziden çıkaramam seni
bak bu çok güzel bir tavsiye @gözlemci
mesela şöyle bişey ekle... altada şunu yazarsın : zavallı kız korkudan ne yapacağını şaşırmış ölümü bekliyordu!
korkudan yana kaykılan kadını birine benzettim
Bu kız Miley Cyrus değilmikorkudan yana kaykılan kadını birine benzettimsharon stone vari bir duruşu var
arkadan bakınca hepsi aynı duruyorBu kız Miley Cyrus değilmiahaha tavsiye güzel
Hangi açıdan baktın bilmiyorum ama ben benzetemedimarkadan bakınca hepsi aynı duruyor) miley veya stone farketmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?