Çığlık Yeni Dizi 1.Bölüm (+13)

İlk Bölümü Nasıl Buldunuz Lütfen Ciddi Bir Şekilde Oylayınız!!

• Çok İyi

Oy: 9 69.2%
  • İyi

Oy: 3 23.1%
  • Fena Değil

Oy: 1 7.7%
  • İdare ederdi

Oy: 0 0.0%
  • Kötü

• Çok Kötü

• Berbta Ötesi

• Kullanılan toplam oy
    13
Yarın okurum aga şimdi kafama girmez
Ben bunu yarın okusam olur mu
Şuan kafam kazan gibi hiç anlamam.
Siz ne zaman isterseniz

Korku dizisi okuması zevkli olmuyormuş onu anladım. Ne oluyor diye alt satırlara bakıyorum zevki kalmıyor.

Güzel bir anlatım olmuş, eline sağlık
Aceleye mahal yok sakincene okursan 2 dakikanı alır ve zevkini sürersin
,Teşekkür ederim bu arada...

korku filimleri pek tarzım değil. genlde çok saçma bulurum. kardeşim vermeyin parti hep bu parti yüzünden herşey ))) yada bilmediğiniz yerlerdekiıssız otelelre gitmeyin Allah aşkına işiniz gücünüz mü yok ))) neyse bu senaryo da mantık hatası var burak bıçalandığında bagırması lazım atlanmış o sahne denebilirki şalteri açtı müzik çalmaya başladı zaten son sesdi kimse duyadı. bu arada şalterler aşagıya değil yukarıya kaldırılır açılması için ))

oyum iyi den yana

herşey iyi tamamda şaltere aklım takıldı valla evdekine göre yaptım orasınıda düşündüm ya evdeki ters ya da ne bileyim herneyse sağolasın

herşey iyi tamamda şaltere aklım takıldı valla evdekine göre yaptım orasınıda düşündüm ya evdeki ters ya da ne bileyim herneyse sağolasın
genelde şalter kaldırılır hatta şalteri attı, şalteri kaldır sık kulanılan deyimlerden atan şey yukarı çıkmaz. gogledan baktın çok örnek vardır

dün gece okumamışım iyiki karanlıkta uyuyamazdım asla

katil burda @destere bence yada o olmalı kesinlikle ceyda kendisine kalsın diye burağı öldürüyor tam onun mantığı hahhaa

Güzel olmuş eline emeğine sağlık Enis.
bundan sonraki bölümlere etiketle beni.
Takipteyim.

genelde şalter kaldırılır hatta şalteri attı, şalteri kaldır sık kulanılan deyimlerden atan şey yukarı çıkmaz. gogledan baktın çok örnek vardır
Valla onu bunu bilmem
bizim eve göre ayarladım
en ufak ayrıntıya takılmayalım ....
dün gece okumamışım iyiki karanlıkta uyuyamazdım asla

katil burda @destere bence yada o olmalı kesinlikle ceyda kendisine kalsın diye burağı öldürüyor tam onun mantığı hahhaa
ahahah alemsin sen ama yok destere değildir zannetmem onun olduğunu

Güzel olmuş eline emeğine sağlık Enis.
bundan sonraki bölümlere etiketle beni.
Takipteyim.
Teşekkür ederim,sağolasın @kvp-medya etiketler seni bir izleyici daha kazandık

Son düzenleme:
çok heyecanlı bir bölüm olmuş katil kim olabilir fikrim yok herkes olabilir .. ilerleyen bölümlerde netleşir dediğin gibi ..

okunaklı ve güzel bir yazı olmuş sadece zaman hataları var bazen geçmiş zaman bazen geniş zaman ekleri kullanılmış .. onun haricinde dörtdörtlük .. iyi yani..

sen beğendiysen bu iş tamamdır