Çığlık 5.Bölüm (+13)

Bu Bölümü Nasıl Buldunuz,Puanınız Kaçtır?

• 10

Oy: 6 85.7%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

Oy: 1 14.3%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    7
bayana bakın hele tekmeyi koyarken bayan olduğunu hatirlamadında ben zıçıncamı hatırladın
aaa geçti gitti cnm olan olmuss unutt bencee geçti gitti dee

Allah seni her daim yatan kullarından eylesin

Ee birde bayan olmak daha kolay evde otur kısmetini bekle yaa bizz askerlikti oydu buydu vallaha ben tükenmişilk sendromuna gircem meryem çıksında
doğru sana dinlenmek yok okul biter bitmez askere sonrada gelir gelmez işş bulup çalışmaya taa 65 yaşlarına kadar 65 yasından sonra yatma vakti size

doğru sana dinlenmek yok okul biter bitmez askere sonrada gelir gelmez işş bulup çalışmaya taa 65 yaşlarına kadar 65 yasından sonra yatma vakti size
Hayır yanlış tahmin ben şimdi 20 yim 24 de okul biticek 25 de askerlik 15 sene çalışcam sonra yatıcam
ohh be lüküs hayat oh ne rahat
15 yıllık para beni en az 15 yıl geçindirir ee sonra bakmışın ölmüşüz napcam çok çalışıpda .

bende yatıyorum en iyisi @destere @Harunnn60 @cookies gözlemci hadi sizlerede iyi geceler

Sende dolabı 3+1 daire zannettin heralde
oNları yapmaya imkanmı vardı hee
dolabın dar oluşunda sorun yok sorun darbe alışımdan kaynaklandı yoksa bizim için dolap seyran olurdu
)

haftada bir gün yayınlanıyor senaryo biz bu durumda garanti bir hafta dolaptayız
ağrım geçsin saçını başını yolucam senin sen dur daha neler yapıcam neler

bende yatıyorum en iyisi @destere @Harunnn60 @cookies gözlemci hadi sizlerede iyi geceler
dolaptayız biliyorsun
sen yatarsan yer kalmaz ben nereye yatıcam
)yanına sıkışayım bari
)

@gözlemci katili Emreye falan yapma.Katilde bnm sevgilim olsun senin ayarlayacagin kizda

ohaa ne 1 haftası bölüm biter bitmez çıkıyoruz dolaptan
ayrıca saçımı başımı nasıl yolucakmışın bakalım benim saçlarım altın kadar değerlidir 1 telini kopar bak napıyorum ben sana

koparıp yeremi atıyorum sanki saçın kıymetini biliyorum kendime anı olarak alıcam o telleri

@gözlemci katili Emreye falan yapma.Katilde bnm sevgilim olsun senin ayarlayacagin kizda
katilin daha kız olduğu kesin değil o yüzden katil gül ağa veya sümbül ağa benzeri bişey çıkarsa @xemrexxx için ayarlaması daha normal olur

hahahah yok yok sapıklıkta kendinizi bile aştınız bence
@gözlemci bunları koyarsan senaryona böyle olur iştee maskeli ucubeye göz dikmişler paylaşamıyorlar hahahah

@gözlemci bunları koyarsan senaryona böyle olur iştee maskeli ucubeye göz dikmişler paylaşamıyorlar hahahah
maskeli adriana lima gibi bişeyse kumaya hazır ol şimdiden dolapta bir kişilik yer daha açmamız lazım

@gözlemci seni kurtarmak için kendimi feda etmişim
ölecek miyim acaba ?
son resim iğrenç
Evet beni kurtardın ama büyük bir ihtimalle mefta olursun

Yuh sonra katil seni oyar ama

Ne değerli oldu bu maskeli katil
ben bile bu ka popüler değilken

Birine bağlı işte içimizden biri gleip kurtarır snei muhtemelen yada mefta olursun haftaya görürsün ne diyelim ama kolay kolay kanal sahibimizi öldürtmem
maske takmış seksi kızı bir ara görebilecekmiyiz öyle bir umut varmı ?