Çığlık 5.Bölüm (+13)

Bu Bölümü Nasıl Buldunuz,Puanınız Kaçtır?

• 10

Oy: 6 85.7%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

Oy: 1 14.3%
  • 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    7
vallahi tekmeyi yediğimde altıma kaçırmadıysam pek koku gelmeemsi lazım ama aksi durumda geröektende koku çıkar bayağı
)

senarist tam psikopat çıktı valla bu senaristten çekeceğimiz var bıçak sokar keyif alırsın diyor ne zevk ama ??
))
gerçeği öyl ben napayım
ama 4.seride böyle ilk 3 de böyle değil bambaşka 3.de kuzeni 1 ve 2 de sevgilisi katildi kızın

hahahah @gözlemci nin sana kastı var bence geçen hafta dolaptan kaçıyordun bu hafta seni sakat ettim senaristte var bşiler

@gözlemci bicak falan degil de yani siddetli bir iliski olabilir.Siddet iliskiye heyecan katar

@gözlemci benim basrolunde oldugum diziye noldu @destere nin kuzeniydim hani.Merak ediyorumda
o diziyi unuttu sanırım gözlemciden ses yok

ayol dolap dolap diye bir tarafını yırtıyordun hani gelsene konuya @destere
) biliyordum başıma gelecekleri konuya temkinli yaklaştım

@Çiğdem- @destere dusunsenize ayni okula gittigimizi siz okulun en populerleri olursunuz.O zaman beni falan takmazdiniz 😕
olurmu öyle şey biz gittiğimiz okulda bile çiğdemle bir köşeye çekilip dolap keyfi yaaprdık sana engel olmak ne haddimize

vallahi tekmeyi yediğimde altıma kaçırmadıysam pek koku gelmeemsi lazım ama aksi durumda geröektende koku çıkar bayağı
)
Şimdi senin osurma sesiyse o se syandınız herkes duydu bunu ama başka şeyse bilemem

hahahah @gözlemci nin sana kastı var bence geçen hafta dolaptan kaçıyordun bu hafta seni sakat ettim senaristte var bşiler
Yok kız bundan sonra dolap sizin yiyin birbirinizi
ben bundan sonrasını @destere ye adıyorum