Çığlığı basınca ağzına kapçuğu takıvereceklerNeyse dur fragman atayımda gör nasıl çığlık bastığını
O Bn değilim. Nickimi değiştiririm.s.s
Çığlığı basınca ağzına kapçuğu takıvereceklerNeyse dur fragman atayımda gör nasıl çığlık bastığını
Ooo zaten öyle bile düşünsen bende olan yerin değişmeyecektiTabii ki o mesaj gerçek düşüncelerimi yansıtmıyor, Gökhan'a düşük verdiğini söyledikten sonra sinirle yazılmış bir mesajdı.
Dizine de bol reytingler diliyorum yolu açık olsun.
en azından öğrencilerin dolu olduğu otobüsü patlatmıyorlar hemde ilkokul öğrencilerinin olduğu belediye otobüsüHAHAHA hayırrr var harun üzülmüştü belki yaşıyor olabilirsin demiştin haruna sonrada çaktırmadan diziye dahil ettin
Öyle bir çaktırmamışım ki kendim bile çakmamışım olayıHAHAHA hayırrr var harun üzülmüştü belki yaşıyor olabilirsin demiştin haruna sonrada çaktırmadan diziye dahil ettin
Birazdan atınca sen misin ben miyim görürüzO Bn değilim. Nickimi değiştiririm.s.s
Poyraz efsaneydi bu hafta ışıdçi bombayı patlattıen azından öğrencilerin dolu olduğu otobüsü patlatmıyorlar hemde ilkokul öğrencilerinin olduğu belediye otobüsü
HAHAHAH 1.sezondu galiba yaaa destereyle dolap sahnelerimiz vardıya harunu yakalayıp katil ortadan ikiye bölmüştü sende haruna belkide ölmemişsindir demiştin çok iyi hatırlıyorum vllaÖyle bir çaktırmamışım ki kendim bile çakmamışım olayı
Ama hatırlıyorum sanki
Evet ama olayın rüya olduğunu unuttun sanırımHAHAHAH 1.sezondu galiba yaaa destereyle dolap sahnelerimiz vardıya harunu yakalayıp katil ortadan ikiye bölmüştü sende haruna belkide ölmemişsindir demiştin çok iyi hatırlıyorum vlla
hahahah o senin bahanendir kesin rüyaymış git şurdan bee pompyden kopya çekmekle olmuyorEvet ama olayın rüya olduğunu unuttun sanırımBak bide burda izleyici kaçırıyor pis mendaburNeyseki ben farkına vardımm
2.Bölüm FragmanıÇiğdem kanlar içerisinde yer kıvranırken Maskeli Katil bu görüntüleri internet ortamına yükler ...
Üniversite de olaylar durulmaz, Tuvalette bir erkek cesedi bulunur, bu ceseti gören Ali Ozan komiser meleği arayarak ona haber verir . melek haberi duyduğunda sesli olarak "olamaz ... da ölmüş" diyerek yere bayılır.
Sınıfın kapısının altından giren kanlar herkeste korku uyandırır ,kapıyı açan Umut çok şaşırarak çığlıklar atar.
@pompy @Çiğdem- @cookies @vadikızı @Harunnn60 @sokak sanati
Lütfen kapatalım konuyuhahahah o senin bahanendir kesin rüyaymış git şurdan bee pompyden kopya çekmekle olmuyor
Ne kurtulmasından bahsediyorsunben nasıl kurutluyorum onu desene be
hayırrr diğer bölümler birşey olmamış gibi oynmaya devam ederim nasılsaLütfen kapatalım konuyuBeni daha fazla rezil etme
Ne kurtulmasından bahsediyorsunAdam seni şiş kebap yapacak tüm sınıf arkadaşlarına yedirecek
2.Bölüm FragmanıÇiğdem kanlar içerisinde yer kıvranırken Maskeli Katil bu görüntüleri internet ortamına yükler ...
Üniversite de olaylar durulmaz, Tuvalette bir erkek cesedi bulunur, bu ceseti gören Ali Ozan komiser meleği arayarak ona haber verir . melek haberi duyduğunda sesli olarak "olamaz ... da ölmüş" diyerek yere bayılır.
Sınıfın kapısının altından giren kanlar herkeste korku uyandırır ,kapıyı açan Umut çok şaşırarak çığlıklar atar.
@pompy @Çiğdem- @cookies @vadikızı @Harunnn60 @sokak sanati
Ben ne alaka şimdi anlamadım. ss
Ben sana çiftetelli oynatacam sen dur helehayırrr diğer bölümler birşey olmamış gibi oynmaya devam ederim nasılsa
İlla bir ...luk ara sen içinde
Ben ne alaka şimdi anlamadım. ss
Boşver sen o çığılığı basınca ne diyeceğini şaşırdıBen ne alaka şimdi anlamadım. ss
Ben sana çiftetelli oynatacam sen dur hele
İlla bir ...luk ara sen içindeAman seni 3 bölüme gömeriz zaten
Aman aman kel alaka iki kelimeyi birbirine şey ettinKaan'ı hızlı okuyunca Kan oluyor. Kanı görünce çığlık atıyorsak seni görünce çığlık atmış oluyoruz. Yani saçma bir senaryo zaten.
Aman aman kel alaka iki kelimeyi birbirine şey ettinEvet saçma zaten akıllı bir yazı değil .ss maksat şuraya girmek için bana bahane .ss
Şimdiden lağım oldu ,dur hele sen uzaktaDizini lağıma çeviririm valla.Ben çığlık atamam.
Yok valla isteyen oldu , bir ara bu senaryo yazılan wordpad gibi bir site vardı aklıma gelmiyor şimdiCan alıcı oldu son cümlen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?